پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۸۱۹۴
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۸
منتخب مردم زاهدان در مجلس دهم با اشاره به این مطلب که نمایندگان نتوانستند برای معیشت و اشتغال مردم کاری بکنند، از عملکرد نمایندگان در تبدیل آرزوهای خود به قانون انتقاد کرد.

شعار سال: منتخب مردم زاهدان در مجلس دهم با اشاره به این مطلب که نمایندگان نتوانستند برای معیشت و اشتغال مردم کاری بکنند، از عملکرد نمایندگان در تبدیل آرزو‌های خود به قانون انتقاد کرد.

*** نقاط قوت و ضعف مجلس دهم

حسینعلی شهریاری، منتخب مردم زاهدان در مجلس دهم، درباره نقاط ضعف و قوت این دوره از مجلس، گفت:نقطه قوتی که در مجلس دهم بتوان به آن اشاره کرد در همین روز‌های آخر بود که در زمینه مقابله با اسرائیل و مقابله با تهدیدات آمریکا یکی، دو مصوبه تصویب کرد.
به نظر من نقطه قوت مجلس همین بود، اما نقاط ضعف این دوره از مجلس این بود که برای اشتغال جوانان و معیشت مردم، نتوانستیم کاری انجام دهیم.

*** ضعف نظارتی مجلس بر امور کشور

شهریاری در ادامه در خصوص عملکرد مجلس دهم، افزود:متاسفانه بخش نظارت در همه مجالس ضعیف بوده است. اگر مجلس به معنای واقعی نظارت جدی داشته باشد این همه نابسامانی در کشور نباید وجود داشته باشد.
همواره این صحبت از سوی نمایندگان، قبل از اینکه وارد مجلس شوند، مطرح می‌شود که نظارت جدی خواهیم داشت و پیگیری خواهیم کرد.
اما در عمل وقتی به مجلس وارد می‌شوند، نمایندگان آنچنان درگیر مسائل حاشیه‌ای می‌شوند که فقط به وظیفه قانونگذاری می‌پردازند آن هم، چون به صحن می‌آید مورد بررسی قرار می‌دهند.
اما وظیفه اصلی نمایندگان مهمتر از قانونگذاری، نظارت بر اجرای قوانینی است که داریم.
ما در کشور کمبود قانون نداریم. متاسفانه مشکلی که وجود دارد این است که نظارتی انجام ندادیم تا ببینیم قوانین تا چه حد اجرا شده است.

*** عملکرد ضعیف نمایندگان مجلس

نماینده سه دوره هشتم، نهم و دهم مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد:مشکل دیگری که در همه مجالس ما وجود داشته، این است که نمایندگان در واقع آرزو‌های خود را تبدیل به قانون می‌کنند.
اما بررسی نمی‌کنند امکانات مالی دولت، توان نیروی انسانی و توان مدیریت کشور چگونه است.
وقتی این سه بند مورد توجه قرار نمی‌گیرد به صورت پی در پی قانون تولید می‌شود.
نتیجه آن نیز این می‌شود که قوانین برنامه نیز تا حدود ۳۰ درصد اجرایی می‌شود یا بسیاری از قوانین کم و زیاد می‌شود یا وقتی قانون بودجه نوشته می‌شود، هنوز چند ماه از نگارش آن نگذشته، مجبور خواهیم شد آن را کم و زیاد کنیم.
وقتی این مسائل درنظرگرفته نمی‌شود، نمایندگان فقط آرزو‌های خود را تبدیل به قانون می‌کنند.

*** حل نشدن مشکلات مردم

شهریاری ادامه داد: این مشکلات تنها در مجلس نیست بلکه در شورای عالی انقلاب فرهنگی و در همه شورا‌هایی که تصمیم گیرنده هستند این اتفاقات رخ می‌دهد و نتیجه این می‌شود که ما هر روز تولید قانون انجام می‌دهیم، اما مشکلات مردم، همچنان پابرجاست و متاسفانه نارضایتی، مشکلات معیشتی مردم، مشکل بیکاری جوانان، به صورت حداکثری باقی مانده و همچنان حل نشده است.

*** لابی‌گری‌های داخل و خارج از مجلس

نماینده منتخب مردم زاهدان در مجلس دهم در پایان با بیان اینکه ۴ سال برای نمایندگان، زمان کمی نیست، تاکید کرد:به نظر من دو ماه باشد، اما نظارت انجام شود کافی است.
اما در مجموع مسئله اینجاست که لابی‌گری‌هایی از داخل و خارج از مجلس، اجازه نمی‌دهد که آرزوی نمایندگان قبل از اینکه به مجلس بیایند، محقق شود.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری صنایع، تاریخ انتشار 7 خرداد    99، کد خبر:    177157، www.sanayepress.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین