پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۵۵۵۸
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۳
این توافقنامه پس از مذاکره با ایران و سایر کشورهایی که در این هواپیما شهروندانی داشتند از جمله کانادا و اوکراین امضا شده است.
شعار سال: وزیر خارجه سوئد مدعی شد که این کشور با ایران بر سر پرداخت غرامت به خانواده قربانیان خارجی حادثه هواپیمای اوکراینی توافق‌نامه‌ای را امضا کرده است.

به نقل از بی بی سی، دولت سوئد اعلام کرده است که با ایران موافقت نامه‌ای درباره پرداخت غرامت به خانواده‌های قربانیان خارجی هواپیمای مسافربری اوکراین امضا کرده است.

آن لینده، وزیر خارجه سوئد روز پنجشنبه در بیانیه‌ای مدعی شد: ما با ایران یک توافقنامه همکاری امضا کردیم و درباره پرداخت غرامت به بازماندگان قربانیان آن حادثه مذاکره خواهیم کرد.

آن لینده ادعا کرده است که این توافقنامه پس از مذاکره با ایران و سایر کشور‌هایی که در این هواپیما شهروندانی داشتند از جمله کانادا و اوکراین امضا شده است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تحلیلی عصرایران، تاریخ انتشار: 13 تیر 1399، کد خبر: 735860،www.asriran.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین