پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۶۲۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۱

دلیل برکناری وزیر صنعت همچنان مبهم است!

نماینده اصلاح‌طلب مجلس با انتقاد از عملکرد حسن روحانی رئیس جمهور در قبال وزارت صمت، گفت: رفتار رئیس جمهور با وزیر و وزارت صمت منطقی نبود و نیست.
شعار سال: مسعود پزشکیان نماینده تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اداره وزارت صنعت، معدن و تجارت توسط سرپرست گفت: ما اصلاً نمی‌دانم رئیس جمهور به چه دلیلی وزیر سابق صمت را برکنار کرد.

وی افزود:، چون مجلس دهم به تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت و تشکیل وزارت بازرگانی رأی نداد در دور اول معاون پارلمانی و امور مجلس وزارتخانه حذف شد و در مراحل بعد که این لایحه به مجلس آمد و با مخالفت مجدد مجلس روبرو شد، وزیر برکنار شد.

این نماینده اصلا‌ح‌طلب مجلس گفت: رئیس جمهور زورش به مجلس نرسید وزیر را عزل کرد.

پزشکیان تأکید کرد: رفتار رئیس جمهور با وزارت صمت منطقی نبود و نیست و حال این روند به چه صورت ادامه یابد نمی‌دانیم.

وی با اشاره به ۲ ماه بدون وزیر ماندن این وزارتخانه گفت: طبق قانون رئیس جمهور باید وزیر را ظرف سه ماه به مجلس معرفی کند.

این نماینده اصلاح طلب مجلس افزود: رئیس جمهور باید در قبال این وزارتخانه به جای لجبازی و برخورد احساسی، منطقی عمل کند.
 
شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار:   17 تیر 1399،کدخبر: ۵۶۰۱۸۷ ،https://www.farsnews.ir


خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United Kingdom
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
0
0
روحانی کار رو سپرده به واعظی باید از ایشون پرسید
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین