پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 16
کد خبر: ۲۹۸۹۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳

عدم رونق بازار طلا در بحث مصنوعات

ابراهیم محمدولی بیان کرد: بازار طلا در بحث مصنوعات رونقی ندارد و درصد مصنوعات در بازار حتی به ۲۰ درصد هم نمی‌رسد.
شعار سال: ابراهیم محمد ولی، رییس اتحادیه طلا و جواهر اظهار داشت: بازار طلا در بحث مصنوعات رونقی ندارد و درصد مصنوعات در بازار حتی به ۲۰ درصد هم نمی‌رسد.
 
درصد بیشتر فعالیت بازار نیز به سمت سکه و طلا‌های آب شده می‌رود. این موضوع نمی‌تواند روند خوبی برای تولید و کسب‌وکار طلا باشد و امیدواریم که مصرف‌کنندگان به سمت طلای آب شده نروند، چون طلای آب شده تنها برای صنعت طلا مناسب است تا در آنجا گردش کند و منجر به تولید مصنوعات در کارخانجات شود و تبدیل به کالای نهایی برای خرید مصرف‌کنندگان شود.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از ۹۰ اقتصادی، تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، کد خبر: ۹۰eghtesadi.com /۲۱۳۴۲۶۷
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
0
0
با این وضعیت قیمت طلا دیگه کی می تونه طلا بخره . مردم توی نون شبشون موندن چه برسه به طلا
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین