پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۹۵۷
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۰
کاخ سفید اعلام کرد که رئیس‌جمهور آمریکا طرح کنگره برای شفافیت اموال و دارایی‌های مقام‌های ایرانی را وتو خواهد کرد.

شعار سال: کاخ سفید روز چهارشنبه اعلام کرد که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا طرح شفافیت اموال و دارایی‌های رهبران ایران را وتو می‌کند.

این در شرایطی است که نمایندگان آمریکا، طرح ضدایرانی موسوم به شفافیت مالی را با 282 رأی مثبت در برابر 143 رأی منفی به تصویب رساند. هدف از این طرح، بررسی دارایی‌های احتمالی مقامات ارشد ایرانی در بانک‌های خارجی است.

42 نفر از نمایندگان دموکرات به این طرح رأی مثبت دادند.

مشاوران اوباما به وی توصیه کرده‌اند تا این طرح ضدایرانی را وتو کند.

کاخ سفید افزود: ارائه این اطلاعات می‌تواند منابع و روش‌های اطلاعاتی را به خطر بیندازد.

بروس پولیکین نماینده حامی این طرح در سخنانی ادعا کرد: طرح شفافیت مالی می‌تواند به جهان نشان دهد که ایران چگونه از طریق سرقت منابع مالی مردم، نقض حقوق بشر را تسهیل می‌کند.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري تسنیم، تاریخ انتشار: 1 مهر 1395، کد مطلب: 1192944:www. tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین