پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۹۷۶۹
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۲
از سفارت فرانسه در ایران درخواست می‌کنیم، پیام مشخص ما مسلمانان را به سیاستمدار احمق کشور خود برسانند که نه فراموش می‌کنیم و نه می‌بخشیم. هزینه سنگین توهین، ناشیگری سیاسی و قانون شکنی آشکار مبتنی بر حقوق بین الملل را پرداخت خواهد کرد.

شعار سال: «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه در تماس تلفنی با ابو مازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر ثبات مواضع حمایتی فرانسه برای تحقق صلح در فلسطین بر اساس راهکار دو دولتی و قوانین بین المللی تاکید کرد.

ماکرون در این تماس تلفنی بر لزوم احترام به اسلام و جهان اسلام تایید کرد و گفت: من قصد توهین به اسلام و مسلمانان را نداشتم و بین تروریسم و افراطی گرایی از یک سو و اسلام و جهان اسلام از سوی دیگر، تفاوت قائل است.

از سوی دیگر، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر حمایت خود از برگزاری کنفرانس بین المللی صلح و آمادگی رام الله برای انجام مذاکرات بر اساس قوانین بین المللی و زیر نظر کمیته چهارجانبه تاکید کرد.

ابومازن افزود: همگان باید به ادیان و شخصیت‌های دینی احترام بگذارند و به هیچ کس اجازه اهانت به پیامبر اکرم (ص) و دیگر انبیای الهی را ندهند.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد که باید هرگونه افراط گرایی، خشونت و تروریسم صرف نظر از منبع یا اشکال آن را رد کرد.

 

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 13 آبان ۱۳۹۹، کد خبر:-، tasnimnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۴
0
0
اما دقیقا و لفظا این کار رو انجام داد و این پشیمونی ها به حالش سودی نداره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۴
0
0
بعد این همه خشم مسلمانان ایشون ترسیده و عقب کشیده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۴
0
0
مسلمان ها در ایران خیلی در برابر این توهین کم گذاشتن و باید برای این حق به میدان ها میومدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
0
0
غلط کرده مردک بدردنخور.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین