پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۱۱۷۸
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۵

تعزیرات و تقلب ۴ ساله فروشگاه‌های زنجیره‌ای

اخیر شاهد طرح مجدد تقلب قیمت‌ها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای هستیم. قیمتگذاری صوری و بالای کالا روی جعبه که با زد و بند بین فروشگاه و تولید کننده یا شرکت پخش صورت می‌گیرد و بعد دادن تخفیف. در واقع منت نهادن برای لطفی که وجود ندارد. یا دزدی از جیب مردم. سوال اینجاست که با وجود سابقه حداقل چهار ساله این نوع تقلب، برنامه‌های پیشگیرانه تعزیرات چه بوده است؟
  شعار سال:گزارش منعکس شده در متن مربوط به چهار سال پیش است. مشابه همین تقلب ها را در هفته اخیر شاهد هستیم و صحبت های معاون سازمان تعزیرات حکومتی در این خصوص.  واقعا چرا باید با کم توجهی ، فضا را برای تکرار جرم توسط مجرمین فراهم کنیم؟ منتظر توضیحات سازمان تعزیرات حکومتی هستیم.
 
تعداد بازدید : 36


پایگاه تحلیلی -خبری شعار سال، برگرفته از فضای مجازی
خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین