پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۴۳۱۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۴۴
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: دیروز جمعه با توجه به گزارش‌های رسیده مبنی بر مشاهده چندین مورد ملخ در آبادان و ماهشهر برای بررسی و پایش وضعیت اعزام شدند، اما درشهرستان‌هایی مانند هویزه، خرمشهر، هندیجان، امیدیه و بهبهان نیز اکیپ‌های تشکیل داده‌ایم.

شعار سال: خدارحم امیری زاده شنبه در حاشیه نشست پایش و رصد ملخ‌ها در سرسرای اداری جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: با توجه به گزارش سازمان فائو(سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد)  مبنی بر مشاهده ملخ در کشورهایی از جمله کویت، عربستان و یمن، رصد و پایش صورت می گیرد و اکیپ های ردیابی و پایش تشکیل شده است.

وی افزود: دیروز جمعه با توجه به گزارش‌های رسیده مبنی بر مشاهده چندین مورد ملخ در آبادان و ماهشهر برای بررسی و پایش وضعیت اعزام شدند اما درشهرستان‌هایی مانند هویزه، خرمشهر، هندیجان، امیدیه و بهبهان نیز اکیپ‌های تشکیل داده‌ایم.

امیری زاده ادامه داد: زیرساخت‌های مبارزه با ملخ‌ها نیز در سال‌های قبل فراهم شده و این نشست نیز در راستای ارائه هشدارها و آمادگی لازم برگزار شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: تمام امکانات خوزستان آماده است و از ظرفیت ارگان‌هایی مانند هواشناسی و دریابانی نیز کمک می‌گیریم و در صورت مشاهده هرگونه دسته‌های ملخ که به سمت کشور ما حرکت کنند آمادگی مبارزه زمینی و هوایی وجود دارد تا دسترنج کشاورزان و امنیت غذایی کشور مورد تهدید قرارنگیرد.

وی توضیح داد: انتظارمی رود دستگاه‌های دیگر نیز همکاری‌های لازم را داشته باشند چون شرایط برنامه ریزی، اعتبار و امکانات نیز در نشست بحران استانداری مورد بررسی قرار گرفته و مورد تاکید استاندار است و سازمان‌های برنامه و بودجه و حفظ نباتات کشور نیز پای کار هستند.

امیری زاده گفت: امسال این وضعیت کمی نسبت به سال گذشته کمی زودتر اتفاق افتاده که به دلایل شرایط جوی مخصوصا وزش باد ممکن است دسته‌های ملخ‌ها زودترهجوم بیاورند البته بارندگی‌ها تا حدودی در کنترل آنها موثر است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اضافه کرد: بنابراین با انجام تمهیدات لازم نباید اجازه دهیم این ملخ‌های تغذیه کننده وارد کشورشود و به کشت‌های کشاورزان ما آسیب برساند.

وی اظهار داشت: هواپیماهای هوایی، پهبادها، سمپاش‌های ماشینی و دستی آماده هستند تا در صورتی که به نرم مبارزه برسند اقدامات لازم انجام شود.

امیری زاده ادامه داد: در سال گذشته در ۶ هزار هکتار با ملخ ها مبارزه شد و نیروهای ما اجازه ندادند آسیبی به زراعت و کشاورزی مردم وارد شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: ملخ‌ها تنها به کشاورزی آسیب نمی‌رسانند بلکه از هر سطح سبزی از جمله مرتع، جنگل، زراعت و نیشکر  ودر هر ۲۴ ساعت ۲ برابر وزن خود تغذیه می‌کنند.

نخستین بار در دهه‌های اخیر، ملخ صحرایی در بهمن ۱۳۹۷ در مزارع شهرستان ساحلی هندیجان در۱۶۰ کیلومتری جنوب شرقی خوزستان مشاهده شد. اوج ریزش این آفت نابودکننده در تابستان ۱۳۹۸ در بسیاری از مناطق خوزستان مشاهده شد و کشاورزان متحمل خسارات سنگینی شدند.
در آن زمان عملیات مقابله و کنترل این آفت در خوزستان به صورت هوایی (پهپاد) و زمینی و هواپیماهای سم پاس با مشارکت بهره‌برداران بخش کشاورزی استان انجام شد.

استان خوزستان با تولید سالانه ۱۶.۵میلیون تن محصولات زراعی و باغی به ارزش بیش از ۲۰۰هزار میلیارد ریال به لحاظ کمیت و تنوع تولیدات در جایگاه نخست کشوری قرار دارد.

 

 

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹، کد خبر: -، irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
0
0
کشاورزی نمیدونه باید با چی در ایران بجنگه تا یک ماجرا رو خاموش میکنه اتش دیگری شعله می گیرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
0
0
برای مقابله با ملخ ها که امادگی ندارن هیچ برای کارهای بسیار جزیی کشاورزی هم کاری نکردن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
0
0
کشاورزی در ایران داره با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین