پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۴۶۶
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۳
وکیل مدافع علی مطهری گفت: با حکم دیوان عالی کشور ، پرونده آمران حمله به علی مطهری به دادسرای نظامی شیراز ارجاع شد.

شعارسال: مصطفی ترک همدانی در خصوص آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده آمران حمله به علی مطهری گفت: شکایت از آمران حمله به علی مطهری از بهمن ماه سال گذشته در دادسرای نظامی شیراز مطرح شد و بازپرس محترم شعبه ۴ دادسرای نظامی نیز با دستور تحقیق از متهمین را بر عهده گرفت.

وی افزود: اما چندی پیش آگاه شدیم که ایشان مستندا به ماده ۳۱۱ قانون آیین دادرسی کیفری، دادسرای نظامی را شایسته صلاحیت رسیدگی ندانسته و استدلال کردند که هرچند همه متهمین نظامی اند اما چون پیش‌تر نسبت به اتهامات ضاربین در دادگاه عمومی رسیدگی و حکم صادر شده است، پس اتهامات آمران نیز در آن دادگاه باید رسیدگی شود.

وکیل علی مطهری از صدور حکم دیوان عالی در خصوص مرجع صالح رسیدگی به این پرونده خبر داد و افزود: این پرونده از منظر شایستگی و صلاحیت مرجع رسیدگی تعیین و تکلیف شده است و با حکم دیوان عالی کشور، پرونده آمران حمله به علی مطهری به دادسرای نظامی شیراز ارجاع شد و قرار است این نهاد قضایی پس از بررسی، حکم صادر کند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار خبر 13 مهر 1395، کدمطلب: 3786784 ،www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین