پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 15
کد خبر: ۳۱۸۰۶۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۸
وزیر راه و شهرسازی گفت: افتتاح گذرگاه‌های رسمی مرزی در نقاط مختلف سیستان وبلوچستان از نیاز‌های اساسی توسعه این استان است تا علاوه بر سرمایه‌گذاری فعالان اقتصادی، زمینه ایجاد اشتغال، افزایش ترددها، امنیت و آبادانی را برای مردم مرزنشین و محروم فراهم می‌کند.
شعار سال: محمد اسلامی روز شنبه پس از مراسم افتتاح رسمی مرز ریمدان با حضور زبیده جلال وزیر تولیدات دفاعی کشور پاکستان در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: تصمیمات روسای ۲ کشور ایران و پاکستان سبب شد تا برای گسترش تبادلات و تسهیل مبادلات، مرز ریمدان را بطور رسمی افتتاح کنیم.

وی افزود: امروز پس از سال‌های متمادی در مراسمی با حضور وزیر تولیدات دفاعی پاکستان مرز رسمی ریمدان دشتیاری افتتاح شد تا برای نخستین بار شاهد آغاز فعالیت دومین مرز زمینی ایران و پاکستان در محدوده استان سیستان وبلوچستان باشیم.

وی ادامه داد: با توجه به نیاز مردم سیستان و بلوچستان مرز‌های رسمی دیگری نیز بزودی راه اندازی خواهد شد و باید در این محدوده‌ها بیشتر توجه و سرمایه گذاری کنیم.

وزیر راه وشهرسازی تصریح کرد: ان شاالله بزودی با همکاری دولت پاکستان سومین مرز با عنوان «پیشین» افتتاح می‌شود که با راه اندازی این مرز رسمی مبادلات تجاری و بازرگانی و سهولت در رفت وآمد مردم ایران و پاکستان بویژه مرزنشینان ۲ کشور افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایرنا، مرز ریمدان ایران و گبد پاکستان با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و وزیر تولیدات دفاعی پاکستان، استاندار سیستان و بلوچستان و مسوولانی از وزارتخانه‌های کشور، خارجه و صنعت و معدن امروز /شنبه/ به صورت رسمی افتتاح شد.

با افتتاح مرز رسمی ریمدان به عنوان دومین مرز رسمی پس از میرجاوه تبادل کالا به صورت قانونی و تردد مسافر نیز با گذرنامه انجام می‌شود.

شهرستان دشتیاری از توابع استان سیستان و بلوچستان در حدود ۵۵۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان و در همسایگی کشور پاکستان قرار دارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: 29 آذر  1399، کد خبر: 84154064،  www.irna.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۳۰
0
0
سیستانی ها با این مرز ها نمیتونن به جای خوبی در سبک زندگی برسن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۳۰
0
0
این هایی که دارن این حرف هارو میزنن میخوام سود خودشون رو از استان در بیارن و مردم رو به حال خودشون رها کنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۳۰
0
0
با افتتاح مرز ها باید امنیت آنها را هم تضمین و تأمین کرد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین