پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 11
کد خبر: ۳۵۱۸۱۹
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۸
خبرگزاری رویترز کزارش داد که یک شرکت چینی در خرید و انتقال نفت ایران و ونزوئلا به چین و دور زدن تحریم‌های آمریکا نقش داشته است.
شعار سال : خبرگزاری رویترز کزارش داد که یک شرکت چینی در خرید و انتقال نفت ایران و ونزوئلا به چین و دور زدن تحریم‌های آمریکا نقش داشته است.

رویترز به نقل از هفت منبع آگاه از جمله مقام‌های ایرانی، منابع نزدیک به شرکت نفت چینی و یک منبع آشنا با شرکت دولتی نفت ونزوئلا گزارش داد که نقش کلیدی شرکت نفت کنکورد چین در خرید نفت از ایران و ونزوئلا پیشتر مورد اشاره قرار نگرفته بود.
 

نقش شرکت چینی در خرید و انتقال نفت ایران و ونزوئلا
 
در این گزارش آمده است که این شرکت چینی در سال ۲۰۲۱ میلادی از راه معامله با پالایشگاه‌های مستقل این کشور موسوم به «تی پات»، به واردات نفت از ونزوئلا اقدام کرده است.

مقام‌های ایران و ونزوئلا هنوز در این‌باره اظهارنظری نکرده‌اند.

شعار سال، بااندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار:۱ مرداد ۱۴۰۰، کدخبر:۱۱۰۷۶۵۲، www.ilna.news
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین