پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۶۰۰۸
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۵
احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار سابق و فعال سیاسی در یادداشتی نوشته است که شانس موفقیت مذاکرات وین بالای ۵۰ درصد است بدین معنا که احتمال دستیابی به توافق بیش از شکست مذاکرات است گو اینکه در مورد موفقیت قطعی مذاکرات هم نمی‌توان مطمئن بود.

شعار سال:بسیاری از تحلیل‌گران بین‌المللی شانس احیای برجام در مذاکرات وین را کم یا بسیار کم ارزیابی می‌کنند. به نظرم آن‌ها در ارزیابی بدبینانۀ خود اغراق می‌کنند، دلیلش هم عمدتاً این است که اظهارنظر‌های مقام‌های جدید وزارت خارجۀ جمهوری اسلامی را درست نمی‌فهمند یا اساساً بد می‌فهمند.
 
به نظر من شانس موفقیت مذاکرات وین بالای ۵۰ درصد است بدین معنا که احتمال دستیابی به توافق بیش از شکست مذاکرات است گو اینکه در مورد موفقیت قطعی مذاکرات هم نمی‌توان مطمئن بود.
 
8 آذر ماه مذاکرات جدیدی با حضور نمایندگان دولت سیزدهم در وین آغاز می شود.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری دیدارنیوز ، تاریخ انتشار:  2 آذر 1400، کدخبر: 114934،www.didarnews.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین