مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان تصریح کرد: حقوق شهروندی نشات گرفته از قانون اساسی و مقررات پایین دستی است و باید در قالب تشکیل کمیتهای مشخص شود که چه آموزشهایی به چه طیف از جامعه ارائه میشود.
وی آموزش به جامعه در راستای نهادینه کردن فرهنگ حقوق شهروندی با اولویت کودکان را تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: آموزش و پرورش باید با برنامهریزی دقیق بحث آموزشها را دنبال کند تا شاهد تحقق هرچه بیشتر اهداف در این حوزه باشیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: باید به صورت برنامهریزی شده و با بهرهگیری از ظرفیتهای مختلف در این راستا گام برداریم تا از مسیر اصلی که تعیین شده زاویه نگیریم.
به گفته رشیدی، متاسفانه بسیاری از افراد جامعه ما با حقوق خود آشنایی ندارند و آشناسازی آنها با این حقوق نیازمند آموزش است.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 27 بهمن 1395، کدخبر: 13951127001090، www.farsnews.com