پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۹۴۲۰
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۶

یونسکو به اشغال بودن قدس رای داد

کمیته میراث سازمان یونسکو با صدور قطعنامه‌ای جدید بار دیگر قدس را شهری اشغال شده اعلام کرد و هرگونه حفاری رژیم صهیونیستی در زیر مسجد الاقصی را محکوم کرد.

شعارسال: 10 کشور به این قطعنامه در نشست روز سه‌شنبه یونسکو در شهر کراکوف لهستان رای موافق، 3 کشور رای مخالف و 8 کشور هم رای ممتنع دادند.

کمیته میراث جهانی یونسکو در چهل و یکمین نشست خود بار دیگر بر اشغالی بودن قدس و عدم سیادت رژیم صهیونیستی بر این شهر تاکید کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، شورای اجرایی یونسکو در 26 اکتبر سال گذشته نیز قطعنامه‌ای را پیرامون اشغالی بودن قدس به تصویب رساند و خواستار توقف هرگونه تصرف و ساخت و ساز رژیم صهیونیستی به عنوان رژیم اشغالگر در این شهر شد.

همچنین شورای اجرایی یونسکو در پنجم ماه می گذشته تمامی قطعنامه‌های صادره از جمله قطعنامه متعلق به فلسطین اشغالی و مراکز آموزشی و فرهنگی در اراضی اشغالی عربی را به تصویب رساند.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت رویداد24، تاریخ انتشار: 14تیر1396، کدخبر: 63867: www.rouydad24.ir


خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین