پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۴۷۴۲
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۱
محل پارکینگ‌ها و مسیر استقرار موکب‌ها در مرز چذابه برای آسایش زائران تغییر پیدا کرده است.

شعار سال: غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان گفت: در سراسر مسیر مرز‌های شلمچه و چذابه شاهد عملیات‌های عمرانی هستیم و نیرو‌ها برای آماده سازی هر چه بهتر مسیر در حال فعالیت هستند.

وی افزود: به دنبال این هستیم که فعالیت‌های عمرانی که از قبل آغاز شده تا پیش از مراسم اربعین حسینی و آغاز پیاده روی‌ها به اتمام رسد.

استاندار خوزستان با اشاره به تغییرات ایجاد شده در مسیر استقرارموکب‌ها در مرز چذابهاضافه کرد: جا به جایی‌هایی در مسیر استقرار موکب‌ها در حاشیه مرز چذابه ایجاد شده و با این کار به دنبال ارائه بهترین خدمات به زائران اربعین حسینی بوده ایم.

شریعتی در خصوص وضعیتپارکینگ‌ها در مرز چذابهاظهارکرد: محل پارکینگ‌ها در سال جاری تغییر پیدا کرده است و با صرف هزینه‌های هنگفت به دنبال افزایش آسایش زائران بوده ایم.

وی تاکید کرد: در طول سال نیز تردد‌ها برای صادرات محصولات از مرز‌های شلمچه و چذابه به کشور عراق زیاد است و ما به دنبال ایجاد زیرساخت‌های دائمی در این منطقه بوده ایم.

استاندار خوزستان در رابطه با آخرین وضعیت احیای زیرساخت‌ها در محور ۴ بانده دشت آزادگان به چذابه تصریح کرد: عملیات عمرانی در این مسیر پیشرفت قابل توجهی داشته و امیدوار هستیم کار خط کشی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی در این مسیر هر چه سریع‌تر به اتمام رسد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان ، تاریخ انتشار 15 مهر 96، کدمطلب:۶۲۶۹۹۰۳، www.yjc.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین