پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۴۳۸
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۷
وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه هیچ گونه راهکار نظامی برای بحران سوریه وجود ندارد، گفت: طرف‌های سوری فرصت پیش آمده در ژنو را غنیمت بشمارند.

شعارسال: جان کری،‌ وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: با توجه به اهمیت مذاکرات ژنو من از طرف‌های سوری می‌خواهم تا به بهترین شکل ممکن فرصت پیش آمده را غنیمت بشمارند. همچنین از نظام سوریه می‌خواهم تا اجازه رسیدن کمک‌های بشردوستانه به شهرک‌های محاصره مثل "مضایا" را بدهد.

وی افزود: نظام سوریه مسئولیت اصلی تسهیل در رسیدن کمک‌های بشردوستانه به مناطق محاصره شده را برعهده دارد. رسیدن به راهکار سیاسی بحران سوریه پس از مذاکرات، حمایت از داعش را تضعیف خواهد کرد.

وی گفت: اگر بحران سوریه از طریق مذاکرات حل و فصل نشود درگیری‌ها به راحتی در خاورمیانه گسترش خواهد یافت و در نهایت باید بگویم هیچ گونه راهکار نظامی برای بحران سوریه وجود ندارد.

وی ضمن طرح این ادعا که "نظام سوریه غیرنظامیان را گرسنه نگه می‌دارد"، از هیات دولت و نظام این کشور خواست نقش خود را به طور کامل در مذاکرات ژنو 3 ایفا کنند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار خبر 12 بهمن 1394، کدمطلب: 94111207310، www.isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین