سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پس از پذیرش استعغا توسط مجلس:

"محمد آشوری تازیانی" استاندار هرمزگان شد+سوابق ، رقبا و اسامی استانداران پیشین هرمزگان

در جلسه روز یکشنبه هیئت دولت محمد آشوری تازیانی به عنوان بیستمین استاندار هرمزگان از هیئت دولت رأی اعتماد گرفت. وی در تاریخ ۲۳ تیر ماه سال ۱۳۴۱ در بندرعباس متولد شد، او مدرک کارشناسی جامعه شناسی، کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک و دکترای مطالعات امنیت ملی دریافت دارد. از سوابق او می‌توان به فرمانداری بندرعباس، معاونت سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان اشاره کرد، همچنین در دوره هفتم، هشتم، نهم، دهم و یازدهم به عنوان نماینده مردم بندرعباس، قشم، خمیر، حاجی آباد و ابوموسی راهی مجلس شد. محمد آشوری تازیانی بعد از غلامعباس زائری و حسین هاشمی تختی سومین استاندار بومی استان هرمزگان است. در جلسه علنی روز یکشنبه - ۱۱ آذرماه - صحن علنی مجلس شورای اسلامی، بررسی تقاضای استعفای محمد آشوری تازیانی از سمت نمایندگی نیز در دستور کار قرار گرفت و نمایندگان با ۲۰۶ رأی موافق، ۴۰ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از ۲۵۰ نماینده حاضر با این استعفا موافقت کردند. پیش از این مهدی دوستی سکاندار استانداری هرمزگان بود.
آیین تکریم و معارفه دو سرپرست جدید در سازمان منطقه آزاد کیش
انتصابات جدید در منطقه آزاد کیش؛

آیین تکریم و معارفه دو سرپرست جدید در سازمان منطقه آزاد کیش

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این آیین؛ ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند علیرضا ابراهیم پور، وحید زارع فکری را به عنوان سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری و حسین همتی را به عنوان سرپرست مدیریت حقوقی، امور قرارداد‌ها و املاک سازمان معرفی کرد.
انتصاب سعید پورزادی به عنوان سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش
با حکمی از سوی عبدالملکی دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری؛

انتصاب سعید پورزادی به عنوان سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش

حجت اله عبدالملکی مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی در حکمی سعید پورزادی را به عنوان سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش منصوب کرد.
فاطمه جراره رئیس شورای شهر بندرعباس شد
انتصابات در شورای شهر؛

فاطمه جراره رئیس شورای شهر بندرعباس شد

اعضای شورای شهر بندرعباس در صد و سی و یکمین جلسه علنی این نهاد، فاطمه جراره با کسب ۶رای برای یک سال آینده، به عنوان رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس انتخاب شد. در نشست شورای شهر، مجید عسکری زاده و جواد بلارک از دیگر رقبای جراره بودند که مجید عسکری زاده با پنج رای و جواد بلارک بدون رای این سمت را به وی واگذار کردند.
تغییر مدیران در هرمزگان کلید خورد
طی احکامی جداگانه از سوی استاندار هرمزگان؛

تغییر مدیران در هرمزگان کلید خورد

استاندار هرمزگان طی احکامی جداگانه دو مدیرکل و یک سرپرست فرمانداری و یک معاون فرماندار را منصوب کرد.
انتخاب ده معاون مدیر کل از زنان هرمزگانی
استاندار هرمزگان خبرداد؛

انتخاب ده معاون مدیر کل از زنان هرمزگانی

استاندار هرمزگان با اشاره به کم بودن تعداد زنان در کارهای مدیرتی و اجرایی گفت :با بررسی و مطالعات در حال انجام دستور داده ایم که حداقل ۱۰ معاون مدیرکل از میان زنان در هرمزگان منصوب شود.
نظرات و گلایه ها
پرطرفدارترین