پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۰۱۷۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۰

سهم کهگیلویه و بویراحمد از چاه‌های نفت تنها "دود و آلودگی" است

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سهم این استان از چاه‌های نفت شهرستان‌های گچساران و بهمئی تنها آلودگی و دود بوده است.

شعارسال: نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سهم این استان از چاه‌های نفت شهرستان‌های گچساران و بهمئی تنها آلودگی و دود بوده است.

چنگیز هاشمی دریاسوج اظهار داشت:این استان نفت خیز بوده ولی تنها سهم آن از چاه‌های نفت دود و آلودگی است به گونه‌ای که گاز بسیاری از واحدهای صنعتی به دلیل عدم پرداخت فیش قطع می‌شود.

وی خواستار افزایش اختیارات مدیران استانی زیر مجموعه وزارت نفت از جمله شرکت گاز شد و افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی شامل گلخانه‌ها، کارخانه سیمان و آجر هم اکنون در زمینه پرداخت فیش گاز مشکل دارند و هر روز با گازبانان برای قطعی روبه‌رو می‌شوند.

هاشمی با تشریح ضرورت تخصیص سوخت به واحدهای صنعتی ابراز کرد: در مجموعه شرکت‌های زیر مجموعه وزارت نفت شاهد یک دیوان سالاری عجیب هستیم که انتظار می‌رود این بروکراسی پیچیده را تغییر دهند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بخش عمده‌ای از تاسیسات و چاره‌های نفت در مناطق عشایری واقع شده و این جامعه مولد و کم توقع را متضرر کرده در حالی حتی برای نیروهای خدماتی و حراستی از جوانان این دیار به سختی استفاده می‌کنند.

هاشمی تاکید کرد: انتظار می‌رود وزارت نفت در زمینه بکارگیری نیرو برای افرادی که تاوان خوردن دود را می‌دهند و آلودگی را تحمل می‌‌کنند اولویت داشته باشدزیرا هرگونه کم کاری در این زمینه نگران کننده است.

وی خواستار تدوین برنامه صنایع بالادستی و پایین دستی نفت شد و گفت: در اینصورت امکان ایجاد واحدهای مختلف در کنار تاسیسات نفت و گاز وجود دارد که رونق اقتصادی منطقه و اشتغال پایدار جوانان را به همراه دارد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 24 بهمن 1396، کدخبر: 1655419 ، www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Bulgaria
۲۲:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۴
0
0
نباید کهکلویه بویر احمدم مثل جاهای دیگه ایران بهش الودگی هوا رو تحمیل کنیم اخرم یاسوج بشه مثله تهران و خوزستان و ....
ن.ف83
ناشناس
Bulgaria
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۴
0
0
نباید کهکلویه بویر احمدم مثل جاهای دیگه ایران بهش الودگی هوا رو تحمیل کنیم اخرم یاسوج بشه مثله تهران و خوزستان و ....
ن.ف83
آخرین اخبار
پربازدیدترین