غذاهای تولیدی این مرکز به فراخور نیاز جسمی بیماران تهیه و در اختیار
بیمارستان ها قرار می گیرد.
این مرکز که با 60 میلیارد تومان اعتبار از سوی بخش خصوصی راه اندازی
شده در وضعیت کنونی ظرفیت تامین غذای مورد نیاز 30 بیمارستان را دارد که قابل
توسعه است.
نخستین مرکز تهیه غذای بیمار کشور در زمینی به گستره 17 هزار متر مربع
و زیربنای سه هزار و 600 متر مربع احداث و راه اندازی شده است.
شهر 15 هزار نفری گرمدره در جنوب شرقی کلانشهر کرج مرکز استان البرز
قرار دارد.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ 10 اردیبهشت 97، کد مطلب: 82902000: www.irna.ir