پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۵۵۰۱
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۶
نخستین مرکز تهیه غذای بیمار کشور روز دوشنبه در آیینی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی در شهر گرمدره استان البرز به بهره برداری رسید.
شعار سال: در این آیین که محمدعلی نجفی استاندار البرز نیز حضور داشت، اعلام شد که روزانه 30 هزار پرس غذا برای مصرف بیماران در این مرکز تهیه و آماده سازی می شود.

غذاهای تولیدی این مرکز به فراخور نیاز جسمی بیماران تهیه و در اختیار بیمارستان ها قرار می گیرد.
این مرکز که با 60 میلیارد تومان اعتبار از سوی بخش خصوصی راه اندازی شده در وضعیت کنونی ظرفیت تامین غذای مورد نیاز 30 بیمارستان را دارد که قابل توسعه است.
نخستین مرکز تهیه غذای بیمار کشور در زمینی به گستره 17 هزار متر مربع و زیربنای سه هزار و 600 متر مربع احداث و راه اندازی شده است.
شهر 15 هزار نفری گرمدره در جنوب شرقی کلانشهر کرج مرکز استان البرز قرار دارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ 10 اردیبهشت 97، کد مطلب: 82902000: www.irna.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین