پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۶۰۵۵
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۱

اولین دهکده گردشگری سلامت کشور در البرز احداث می شود

اولین دهکده گردشگری سلامت کشور با اعتباری بالغ بر 29 میلیارد تومان در استان البرز احداث خواهد شد

شعارسال: دکتر حمید درفشی در جلسه بررسی دهکده سلامت اظهار داشت: احداث اولین دهکده گردشگری سلامت ایران یکی از مهمترین اقدامات در حوزه ارتقای سلامت است .

وی با بیان اینکه این طرح با سرمایه گذاری موسسه غیرانتفاعی و در زمینی به مساحت یک هکتار راه اندازی می شود اظهار داشت: این موسسه با اعتباری بالغ بر 29 میلیارد تومان اجرایی خواهد شد.

دکتر درفشی بیان داشت : جراحی قلب ، ارتوپدی ، ارائه خدمات به بیماران نیازمند به بازتوانی و گردشگری سلامت یا همان توریسم درمانی از اهداف مهم ساخت دهکده سلامت در منطقه گردشگری بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ است.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت فردیس نیوز، تاریخ انتشار: 9اسفند1394 ، کدخبر: - : www.fardisnews.ir


خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین