شعار سال: در این کنگره که با برگزاری کنگره منطقه ای FDIو بین المللی ICOIهمراه شده است، جمعی از بزرگان و برجسته ترین دندانپزشکان دنیا نیز به تهران می آیند تا در نشست های علمی و تخصصی، آخرین دستاوردها و پیشرفت ها در زمینه درمان های دندانپزشکی و فک و صورت را عرضه کنند.
همچنین بیش از ۶ هزار دندانپزشک از سراسر ایران در این کنگره حضور خواهند داشت تا با آخرین دستاوردهای دنداپزشکی آشنا شوند.
این کنگره موفق به کسب امتیاز آموزشی بین المللی انجمن دندانپزشکی آمریکا (CERP) شده است. لذا از نقاط تمایز این کنگره، حضور شرکت کنندگانی از کشورهای دیگر به منظور بهره برداری از برنامه های علمی می باشد.
پنجاه و ششمين كنگره سراسري انجمن دندانپزشكي ايران همزمان با كنگره منطقهاي FDI و كنگره بين المللي ICOI از روز سه شنبه ۲۸ ارديبهشت در تهران برگزار ميشود.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار 22 اردیبهشت 1395، کد مطلب: 3656389: www. mehrnews.com