پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۱۱۷۵
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - ۰۲:۲۵
استاندار خوزستان خبر داد که با پیگیریهای انجام شده ۸میلیارد تومان بابت یک ماه از مطالبات کارگران نیشکر هفت تپه شوش به حساب کارگران واریز شد.

شعارسال: غلامرضا شریعتی در صفحه شخصی خود نوشت: «با پیگیریهای انجام شده ۸میلیارد تومان بابت یک ماه از مطالبات کارگران نیشکر هفت تپه شوش به حساب کارگران واریز شد. با همراهی وزیر کار آقای شریعتمداری که در این ایام درتماس کامل و مداوم بوده ایم ازحقوق کارگران دفاع خواهیم کرد . استاندار خوزستان و وزیر کار صدای کارگران خواهند بود».

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 2آذر1397 ، کدخبر: 97090200355: www.isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین