پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۹۷۲۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۰
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با اشاره به ورود سامانه بارشی از مسافران نوروزی خواست از توقف در حاشیه رودخانه‌های استان خودداری کنند.

مهدی مهرور با اعلام آماده‌باش مدیریت بحران به دستگاه‌های اجرایی استان، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها، اظهار کرد: طبق اعلام هواشناسی یک سامانه بارشی از عصر روز گذشته به استان وارد و شرایط جوی را تا روز چهارشنبه تحت تأثیر قرار خواهد داد.

وی پی آمد ورود این سامانه بارشی به منطقه را آسمانی نیمه‌ابری تا ابری همراه با وزش باد، رگبار باران و رعدوبرق دانست و گفت: بارش‌ها در ارتفاعات و جاده‌های کوهستانی به‌صورت رگبار باران و رعدوبرق و در بعضی از ساعات در عصر و شب به‌صورت برف خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با اشاره به بارش برف در ارتفاعات جاده چالوس و طالقان، از مسافران خواست در حریم رودخانه‌ها خودداری کنند.

مهرور با تأکید بر رفع آب‌گرفتگی معابر درون‌شهری و جاده‌های برون‌شهری، گفت: همچنین از مردم می‌خواهیم از سفرهای غیرضروری در جاده‌های کوهستانی به‌ویژه جاده کرج - چالوس به دلیل ریزش سنگ خودداری کنند.


با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر. تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸  ، کد خبر: 4574965، www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
0
0
چه سامانه بارشی ام هست چندین روز به طور مداوم ادامه داره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین