پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۰۵۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۴
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی از بازگشایی راه‌ شول‌آباد شهرستان الیگودرز استان لرستان توسط راهداری استان مرکزی و همدان خبر داد.

شعارسال: علی زندی فر مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: اکیپ راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی پس از بازگشایی محورهای مواصلاتی و روستایی شهرستان ازنا با تمامی تجهیزات خود جهت بازگشایی محور الیگودرز-شول‌آباد به سمت سپیدرود به طول ۳۵۰ کیلومتر عصر روز شنبه(۱۷ فروردین‌ماه) به شهرستان الیگودرز اعزام شد.

وی با اشاره به اینکه محور مذکور با شرایط ویژه‌ای روبروست چراکه ۱۰ کیلومتر اول این مسیر پوشیده از برف با ارتفاع سه تا هشت متر است، افزود: باوجود مشکلات، اکیپ راهداری استان مرکزی از سمت شول‌آباد و راهداری استان همدان از سمت سپیددشت عملیات برف‌روبی و بازگشایی محور را آغاز کرد و با تلاش‌های بسیار و شبانه‌روزی راهداران استان مرکزی مسیر شول‌آباد به طول ۱۵ کیلومتر بروفروبی بازگشایی شد.

زندی فر اضافه کرد: این عملیات بازگشایی با استفاده از ۲۵ دستگاه ماشین‌آلات راهداری و همت بی‌بدیل راهداران انجام گرفت.

وی تأکید کرد: اهمیت بازگشایی این مسیر بسیار بالاست چراکه با این بازگشایی مسیر، راه دسترسی به بیش از ۱۴۰ روستا به شهر الیگودرز باز و امکان خدمات‌رسانی به روستاهای سیل‌زده نیز برقرارشده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی بیان کرد: استان مرکزی با اعزام ۲۰ نیروی راهدار به استان لرستان از روز جمعه عملیات بازگشایی محورهای مسدود شده و سیل‌زده شهرستان‌های ازنا و الیگودرز را آغاز کرده است این درحالی‌که است که این راهداران که می‌توان از آن‌ها با عنوان خط‌شکنان مقاطع بحرانی و جهادگران بی‌نام‌ونشان یادکرد، تمام ایام نوروز را مشغول بازگشایی و رفع مشکلات در محورهای مواصلاتی به جهت تسریع و تسهیل در تردد خودروها بودند و پس‌ازآن جهت کمک‌رسانی به مناطق سیل‌زده استان لرستان اعزام‌شده‌اند و به‌واسطه اقدامات سریع خود، عملکرد ماندگاری را به‌جای گذاشته‌اند.





تعداد بازدید : 2

دسته ای با سیل در پیکار هستند و عده ای با برف و کولاک

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت راه دانا، تاریخ انتشار: 20فروردین1398 ، کدخبر: 1474657: www.dana.ir


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
0
0
از راهداری الیگودرز باید تقدیر و تشکر کرد واقعا
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین