دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 27
شعار سال:فرماندار قم گفت: با ثبت نام 29 نفر در روز پنجشنبه، تعداد داوطلبان نمایندگی درانتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قم به 74 نفر رسید.

مرتضی حیدری عصر امروز در پایان پنجمین روز ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تاکنون 74 نفر در حوزه انتخابیه قم ثبت نام کرده اند، اظهار کرد: امروز شاهد ثبت نام 29 نفر از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قم بودیم.
وی با اشاره به اینکه 28 نفر از این افراد مرد و یک نفر زن بود، افزود: 6 نفر از ثبت نام کنندگان روحانی و 23 نفر از سایر اقشار بودند.
فرماندار قم در خصوص تحصیلات ثبت نام کنندگان گفت: 21 نفر از افراد یادشده دارای مدرک فوق لیسانس، دو نفر دارای مدرک دکترا و 6 نفر مدرک حوزوی داشتند.
وی خاطرنشان کرد: ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی تا روز شنبه ادامه خواهد داشت و ثبت نام داوطلبان در انتخابات میان دوره ای خبرگان رهبری نیز از فردا آغاز می شود.
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس،تاریخ انتشار:14آذر1398،کد خبر:13980914000915،www.farsnews.com
امیدواریم که این انتخابات با شکوه برگزار بشه
انتخابات یکی از مهمترین نکاتی که باید بهش رسیدگی کرد وهمه شهروندان باید درش حضور کنن یک تصمیم جمعی است و سرنوشت کشور به آن بستگی داره
موقع انتخابات حالا ببین این نماینده ها چه بریز و بپاشی میکنن
چرا سه تا کامنت بالایی نشان داده نمیشه