پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۵۰۷۶
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷

خدمتگزاران سلامت شهید تلقی خواهند شد

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: به زودی آخرین هماهنگی ها با ستاد کل نیروهای مسلح انجام خواهد شد و تا پایان ماه جاری روند تایید شهدای سلامت انجام می‌شود.
شعار سال : در خصوص آخرین وضعیت تأیید خدمت‌گزاران عرصه سلامت به عنوان شهدای سلامت، گفت: وضعیت شهدای سلامت بر اساس سه گردش کار خدمت رهبر معظم انقلاب ارسال شد. یک گردش کار از سوی ستاد کل نیرو‌های مسلح، یک درخواست از سوی وزارت بهداشت و یک درخواست نیز از سوی بنیاد شهید شهید برای ایشان ارسال شد و خوشبختانه با عنایت رهبر انقلاب هر سه درخواست مبنی بر به شمار آوردن خدمت‌گزاران عرصه سلامت به عنوان شهدای خدمت موافقت شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در حال حاضر مصوبه شورای عالی امنیت ملی در این خصوص گرفته شده و روند ثبت این عزیزان به عنوان شهدای سلامت در مسیر خود قرار گرفته است. بر اساس قانون، با پایان این روند، این عزیزان به عنوان شهید تلقی خواهند شد و از تمامی خدمات بنیاد شهید نیز بهره مند می‌شوند.
وی اظهار امیدواری کرد: به زودی آخرین هماهنگی‌ها با ستاد کل نیرو‌های مسلح انجام خواهد شد و تا پایان ماه جاری روند تأیید شهدای سلامت انجام می‌شود.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تابناک ، تاریخ انتشار: 11تیر 1399، کد خبر: tabnak.ir987692

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین