شعارسال: لبنان در سالهای اخیر شاهد بحرانهای پیاپی بوده، از بحرانهای سیاسی و اقتصادی تا بحران پاندمی کرونا و انفجار بندر بیروت.
بسیاری از پزشکان و جراحانی که از لبنان میروند، جزو بهترینهای رشته خود در این کشور هستند، آنهم درحالیکه بیروت زمانی به اعتبار خود به عنوان پایتخت پزشکی خاورمیانه افتخار میکرد.
یک پزشک در دانشگاه آمریکایی بیروت گفت: این یک مهاجرت دستهجمعی است و همچنان ادامه خواهد یافت. این افراد هیچ امیدی به آینده لبنان ندارند.
پزشکانی که مهاجرت میکنند نه فقط با افت درآمد بلکه با کمبود تجهیزات، نیروی کار و حتی اساسیترین نیازها در بیمارستانهایشان نیز مواجهند.
رئیس سندیکای پزشکان لبنان گفت: امسال تاکنون حدود ۴۰۰ پزشک لبنان را ترک کردهاند، یک مشکل بزرگ به ویژه برای بیمارستانهای دانشگاهی که در آنها هم کار میکردند هم تدریس
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از فانا، تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹، کد خبر:۳۱۳۶۵، www.phana.ir