دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 27
شعار سال: علیرضا رئیسی، در نشست روز جهانی ایدز، به مشکلات تأمین واکسن آنفلوانزا برای بیماران مبتلا به اچ آی وی در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از برنامههای ما در مبارزه با ایدز و کنترل بیماری در کشور، توزیع رایگان واکسن آنفلوانزا برای بیماران اچ آی وی است.
وی به دشواریهای تأمین واکسن به دلیل تحریمها اشاره کرد و افزود: هرچند که تأمین واکسن بسیار سخت بود، اما توانستیم ۵ میلیون دوز واکسن خریداری کنیم که قرار بود از طریق ترکیه وارد کشور شود که متأسفانه به خاطر تحریمها، واکسنها را به ما ندادند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که حدود ۱۶ میلیون نفر افرادی داشتیم که واجد دریافت واکسن آنفلوانزا بودند، گفت: یکی از اولویتهای اصلی ما در کنار کارکنان بهداشت و درمان که در ارتباط با بیماران کرونایی بودند، بیماران اچ آی وی هم بودند و به همه آنها واکسن رایگان تزریق کردیم.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از مشرق نیوز، تاریخ انتشار: 10 آذر 1399، کد خبر: -، mashreghnews.ir
مردم همین واکسن های دم دستی رو هم به زور زدن برای کرونا میخواید چه کنید؟
واکسن های انفولانزا در ایران رو هم نتونستیم سامان بدیم چه انتظاری از کرونا داریم