پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۴۶۸
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۴

فرماندار گچساران خبر داد؛ مشخص شدن زمین مورد نیاز برای احداث پردیس دانشکده نفت گچساران

فرماندار گچساران از مشخص شدن زمین مورد نیاز برای احداث پردیس دانشکده نفت گچساران خبر داد.

شعارسال: عبدالرحیم رحیمی در نشست بررسی مشکلات دانشکده نفت و گاز که با حضور رئیس دانشکده نفت و گاز شهرستان و روسای منابع طبیعی و امور اراضی در محل فرمانداری برگزار شد با اشاره به نقش تاثیرگذار دانشگاهیان در تحولات جامعه اظهار کرد: تکریم دانشگاه و دانشگاهیان، تکریم جایگاه علم و دانش است و در این راستا از هیچ تلاشی برای رشد علمی شهرستان و حل مشکلات دانشگاه دریغ نخواهم کرد.

فرماندار گچساران وجود دانشکده نفت و گاز را نعمت بزرگی برای این شهرستان دانست و افزود: باید با تلاش و همدلی دانشکده را ارتقا داده و علاوه بر رفع مشکلات موجود اقدامات و پیگیری‌های لازم را برای استقلال این دانشکده انجام داد.

وی با بیان اینکه شهرستان گچساران در بحث ارائه زیرساخت‌ها آماده همکاری با دانشگاه است گفت: تاسیس دانشگاه در هر شهر باعث توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آن می‌شود که همه باید دست به دست هم بدهیم تا مشکلات این دانشکده حل شود.

رحیمی تصریح کرد: هر دانشگاهی از زمان آغاز افتتاح با مشکلاتی روبه‌رو می‌شود اما امیدواریم با صبر و بردباری در آینده‌ای نزدیک مشکلات این دانشکده برطرف شود و قطعا همراهی و همگامی دو سویه می‌تواند مسیر غلبه بر مشکلات را هموار سازد.

فرماندار گچساران با اشاره به آماده کردن زمین مورد نیاز برای پردیس دانشکده عنوان کرد: مقدار زمین مورد نیاز دانشکده مشخص شده است که باید با پیگیری مسؤولان و انجام مراحل قانونی برای محوطه سازی و تکمیل ساختمان در اختیار دانشکده قرار داده شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت عصر دنا، تاریخ انتشار: 26مهر1395، کدخبر: 10520: www.asrdena.ir


خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین