پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۰۰۹
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۱
وزیر بهداشت با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی واردات روغن پالم در 2 سال گذشته، گفت: در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.
شعار سال: سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت در پنل نهمین کنفرانس جهانی ارتقا سلامت در شانگهای چین در خصوص اقدامات ایران در اصلاح فرهنگ و مصرف غذایی ضمن اشاره به ارتقا همکاری‌های بین بخشی به منظور اصلاح فرهنگ مصرف مواد غذایی در چارچوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ایران، گفت: در این راستا با دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف تفاهم‌‌نامه‌هایی منعقد شده که به مرحله امضا و اجرا رسیده است.

وزیر بهداشت از کاهش 50 درصدی واردات روغن پالم در 2 سال گذشته خبر داد و گفت: در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.

وی افزود: باید میزان اسید چرب آزاد را تا 5 سال آینده به صفر برسانیم.

هاشمی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه بهداشتی با اشاره به احداث 6 هزار پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه شهری، افزود: هر 3 پایگاه بهداشتی یک مرکز جامع سلامت را تشکیل می‌دهد و به ازای هر 2 هزار ایرانی یک مراقب سلامت و یک کارشناس تغذیه در پایگاه‌های بهداشتی حضور دارد.

با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا)، تاریخ انتشار: 2 آذر 1395، کد مطلب: 161409، http://ana.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین