وزیر بهداشت از کاهش 50 درصدی واردات روغن پالم در 2 سال گذشته خبر داد و گفت: در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.
وی افزود: باید میزان اسید چرب آزاد را تا 5 سال آینده به صفر برسانیم.
هاشمی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه بهداشتی با اشاره به احداث 6 هزار پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه شهری، افزود: هر 3 پایگاه بهداشتی یک مرکز جامع سلامت را تشکیل میدهد و به ازای هر 2 هزار ایرانی یک مراقب سلامت و یک کارشناس تغذیه در پایگاههای بهداشتی حضور دارد.
با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا)، تاریخ انتشار: 2 آذر 1395، کد مطلب: 161409، http://ana.ir