پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۷۹۲۹
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸
دادستان فریدونکنار گفت: پنج عضو شهرداری و شورای شهر فریدونکنار به اتهام اخذ رشوه و پولشویی احضار شدند.

شعارسال: دادستان فریدونکنار گفت: پنج عضو شهرداری و شورای شهر فریدونکنار به اتهام اخذ رشوه و پولشویی احضار شدند.

احضار ۵ عضو شهرداری و شورای شهر فریدونکنار به اتهام اخذ رشوه و پولشویی

حجت الاسلام سید جواد هاشمی افزود: در راستای قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد و ارتشاء، در پی گزارش مأمورین سپاه شهرستان و صدور دستور قاطع قضائی از سوی این دادستانی، سه عضو شورای شهر و دو کارمند شهرداری فریدونکنار به دادسرا احضار شدند.

دادستان فریدونکنار، اتهام این افراد را اخذ رشوه و پولشویی از طریق مجرمانه اعلام و تاکید کرد: برای افراد مذکور در یکی از شعب دادسرای فریدونکنار، پرونده قضائی تشکیل شده و ضمن احضار و تفهیم اتهام به متهمین، با صدور قرار تأمین مناسب، تا صدور رأی قطعی تحت نظر قرار دارند.

حجت الاسلام هاشمی خاطرنشان کرد: با توجه به صدور قرار نظارت قضائی برای متهمین، هر کدام به منع اشتغال در شورای اسلامی و شهرداری به مدت یک ماه مکلف شده و روند رسیدگی پرونده با دقت و سرعت در حال انجام است.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از انتخاب، تاریخ انتشار: 11اردیبهشت1404، کدخبر:863874، www.entekhab.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین