شعار سال: فرحناز رافع در دیدار با استاندار خراسان شمالی به برخی برنامه های این جمعیت نظیر اجرای طرح های کارآفرینی اجتماعی در 8 استان باهدف توانمندسازی خانوادههای نیازمند و برندسازی با نگاه جهانی اشاره کرد.
وی همچنین آمادگی این جمعیت را برای اجرای طرح های مشترک با سازمان های مردم نهاد در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی و بهره گیری از ظرفیت خیران سلامت و تشکیل صندوق توسعه زنان در خراسان شمالی اعلام کرد.
محمدرضا صالحی؛ استاندار خراسان شمالی هم در این دیدار با اشاره به برنامه جمعیت هلالاحمر مبنی بر اجرای طرح کارآفرینی اجتماعی در چند استان، خواهان گنجانده شدن تمام 8 شهرستان خراسان شمالی در این طرح شد.
وی با بیان اینکه ظرفیت لازم در استان برای برندسازی در حوزه های گوناگون ازجمله صنایع دستی وجود دارد، این امر را در توسعه اشتغال و نیز شناساندن هرچه بیشتر این استان در سطح کشور بسیار موثر دانست و خواهان کمک و مساعدت جمعیت هلال احمر در تکمیل و راه اندازی درمانگاه ویژه بیماران خاص در استان شد.
با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري ایلنا، تاریخ انتشار: 1 دی 1395، کد مطلب: 440088 :www. ilna.ir