پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۴۰۵۲
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶ روستای این استان تا دهه فجر امسال از طریق نیروگاه‌های خورشیدی برق‌رسانی می‌شوند.

شعار سال: داود راهزادی اظهار داشت: 6 روستای این استان از جمله دامور، طسوج و مازه کره از توابع شهرستان چرام تا دهه فجر امسال از طریق نیروگاه‌های خورشیدی برق‌رسانی می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از واگذاری 33 نیروگاه خورشیدی یک کیلوواتی برای نخستین بار در این استان به تعدادی از روستانشینان شهرستان چرام خبر داد و گفت: خرید این نیروگاه‌ها 7 میلیارد ریال هزینه داشته و به طور رایگان در اختیار روستانشینان قرار گرفت.

راهزادی با مفید بودن واگذاری این نیروگاه‌ها، بیان کرد: سخت گذری، طولانی بودن شبکه‌های برق‌رسانی و کمی جمعیت روستا‌ها از مهم‌ترین دلایل واگذاری نیروگاه‌های خورشیدی به این روستا نشینان بوده است.

وی با اشاره به اینکه کاهش هزینه‌های برق‌رسانی بر اساس شعار اقتصاد مقاومتی، سرعت بخشی به برقرسانی روستایی و مسائل زیست محیطی از مهم‌ترین مزایای نیروگاه‌های یک کیلو واتی است تصریح کرد: برای تحقق شعار سال در حوزه برق از هیچ تلاشی فروگذاری نمی‌شود.

راهزادی با بیان اینکه نیروگاه‌ها می‌توانند تا 48 ساعت در زمان بارش و نیز برق خانگی تولید نموده و برق آن‌ها قطع نمی‌شود، افزود: روستانشینان با استفاده از برق این نیروگاه‌ها می‌توانند تلویزیون، چهارعدد لامپ و حتی یخچال خانگی خود را روشن کنند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی روستاهای بالای 20 خانوار کهگیلویه و بویراحمد از نعمت برق برخوردار بوده و تلاش می‌شود تا دهه فجر امسال تمامی روستاهای بالای 10 خانوار این استان از نعمت برق برخوردار شوند

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري تسنیم، تاریخ انتشار: 11 دی 1395، کد مطلب: 1282902:www. tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین