پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۶۷۹۹
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۳
در نشست مربیان و فعالان قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کیار تأکید شد: به دلیل نیاز مؤسسات قرآنی به وجود نیروی متخصص بوده و باید مسئولان استانی برای حرفه‌ای کردن مربیان چاره‌ای بیندیشند.

شعار سال: نشست مربیان و فعالان قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کیار برگزار شد. اشرف کبیری‌پور، مسئول امور بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در این نشست با بیان اینکه به طور کلی در سطح جامعه ضعف فعالیت‌های قرآنی بانوان بسیار بیشتر و مشهودتر از ضعف‌های فعالیت‌های قرآنی در بخش آقایان است که بحمدالله در استان ما این‌گونه نیست، تصریح کرد: البته وجود این نقیصه، به دلیل قصوری از سوی بانوان نیست بلکه جامعه توجه کمتری را به حضور جدی بانوان در مسائل فرهنگی داشته است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن چراغی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کیار در این نشست اظهار کرد: رسالت مربیان دعوت افراد به سوی خدا و تربیت الهی است؛ معلم باید همه چیزش برای خدا باشد. اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ، آموزش و تربیتش برای خدا باشد، تمام حرکاتش، نشست و برخاستش باید برای خدا باشد چون تربیت الهی در این صورت است که انجام می‌گیرد.
وی عنوان کرد: شما سفیران قرآنی مردم را از طریق آیات الهی دعوت به سوی نور می‌کنید و آن‌ها را از ظلمت کفر، جهل، گناه و بسیاری از موارد دیگر بیرون آورده و به‌سوی ایمان ، تقوا و سعادت هدایت می‌کنید و باید شکرگذار و قدردان این فریضه الهی باشید.
رضا کریمی، مسئول پشتیبانی اداره امور قرآنی و فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان کیار با اشاره به مهم دانستن حرفه‌ای کردن مربیان قرآن، بیان کرد: تاکنون هزینه و اعتبار چندانی در رابطه با حرفه‌ای کردن مربیان نشده است و با وجود این اگر اقداماتی جهت ارتقاء سطح علوم قرآنی مربیان صورت گیرد این امر باعث پیشبرد اهداف علوم قرآنی می‌شود.
وی یادآور شد: به‌عنوان مثال در حال حاضر در شهرستان کیار مربی در سطح متوسط زیاد بوده ولی متأسفانه مربی متخصص بسیار کم است در حالی که بیشتر نیاز مؤسسات قرآنی به وجود نیروی متخصص بوده و باید مسئولان استانی برای حرفه‌ای کردن مربیان چاره‌ای بیندیشند.
کریمی تصریح کرد: مهمترین دغدغه مربیان این است که سطح قرآنی این گروه هر چند وقت یک‌بار با برگزاری کلاس‌های آموزشی ارتقاء پیدا کند و جدیدترین روش‌های تدریس در اختیار آنان قرار گیرد. اخبار روز قرآنی در مورد برگزاری دوره‌های مختلف قرآنی را در اختیار مربیان قرار داده تا مربیان بتوانند سطح قرآنی خود را ارتقاء دهند و اگر این دوره‌ها در خود شهرستان برگزار شود بسیار خوب است، زیرا تعدادی از مربیان مستعد به‌خاطر مشکلات خانوادگی نمی‌توانند به استان رفته و از این دوره‌ها محروم می‌شوند.
در پایان این نشست، مربیان مؤسسات و خانه‌های قرآنی نظرات خود را به منظور ترویج فعالیت‌های قرآنی ارائه دادند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه اینترنتی خبر قرآنی، تاریخ 13 آذر 95 ، کد مطلب: 6171: www.khabarequrani.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین