پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۸۱۹۳
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۵
فرماندار و رئیس ستاد انتخابات کاشمر با اشاره به رشد 15 درصدی تعداد داوطلبان نسبت به دوره قبل گفت: تا پایان مهلت ثبت نام 496 نفر با حضور در فرمانداری و بخشداری کاشمر با تکمیل فرم و ارائه مدارک ثبت نام خود را قطعی کردند.

شعار سال: محمدحسن فرهادی امروز در نشست خبری با خبرنگاران در فرمانداری کاشمر اظهار داشت: جمعیت کاشمر بر اساس سرشماری نفوس و مسکن 1395 تعداد 168 هزار و 664 نفر است که پیش‌بینی می‌شود از این تعداد 110 هزار نفر واجد شرایط رأی دادن باشند.

وی بابیان این‌که تدابیر و برنامه‌ریزی‌های لازم در خصوص برگزاری انتخابات پرشور و باشکوه دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در روز 29 اردیبهشت‌ماه اتخاذشده است ابراز داشت: به‌منظور دسترسی و سهولت مردم و افزایش تعداد شرکت‌کنندگان در انتخابات 108 شعبه ثابت و سیار اخذ رأی در مناطق شهری و روستایی شهرستان پیش‌بینی‌شده است.

فرماندار کاشمر با اشاره به این‌که بر اساس اعلام وزارت کشور ستاد انتخابات کاشمر با تشکیل کمیته‌های هفت‌گانه کار خودش را آغاز کرده یادآور شد: در 25 اسفند با دعوت 30 نفر از معتمدین و مطلعین شهرستان، هشت عضو اصلی هیئت اجرایی انتخاب شدند.

وی با اشاره به آغاز ثبت‌نام داوطلبین شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا از 30 اسفندماه به مدت 7 روز در فرمانداری و بخشداری‌های تابعه کاشمر خاطرنشان کرد: در مهلت قانونی ثبت‌نام 496 نفر شامل 437 مرد و 59 زن برای حضور در عرصه انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان کاشمر نام‌نویسی کردند.

فرهادی با اشاره به افزایش 15 درصدی تعداد ثبت نامی‌ها از 432 نفر به 496 نفر نسبت به دوره گذشته یادآور شد: تعداد داوطلبین در شهر کاشمر با 77 درصد افزایش از 53 نفر به 94 نفر، در بخش مرکزی از 207 نفر به 208 نفر و در بخش کوهسرخ با 17 درصد افزایش از 154 نفر به 180 نفر رسیده است اما در شهر ریوش شاهد کاهش حدود 20 درصد داوطلبین از 18 نفر به 15 نفر بودیم.

وی بابیان این‌که 4 نفر از داوطلبین شرکت در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان کاشمر دارای تحصیلات حوزوی، 6 نفر تحصیلات دکتری، 33 نفر تحصیلات فوق‌لیسانس، 116 نفر تحصیلات لیسانس، 27 نفر تحصیلات فوق‌دیپلم، 126 نفر تحصیلات دیپلم و 186 نفر سواد خواندن و نوشتن هستند تصریح کرد: از میان ثبت‌نام‌شدگان 45 نفر دارای سابقه ایثارگری ، 132 نفر دارای سابقه عضویت در شورا و 5 نفر دارای سابقه شهردار بودن در شهر کاشمر هستند.

رئیس ستاد انتخابات کاشمر با اشاره به این‌که برای تصاحب هفت کرسی شورای شهر کاشمر 94 نفر شامل 80 مرد و 14 زن و برای تصاحب 5 کرسی شورای شهر ریوش 15 نفر شامل 10 مرد و 5 زن ثبت‌نام کردند افزود: برای تصاحب 187 کرسی شورا در 54 روستای بخش مرکزی و کوهسرخ کاشمر درمجموع 388 نفر شامل 348 مرد و 40 زن نام‌نویسی کردند.

وی با اشاره به حضور و استقبال قشر جوان برای رقابت در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان کاشمر گفت: 51 نفر از ثبت‌نام کنندگان زیر 30 سال هستند به‌طوری‌که جوان‌ترین فرد متولد 1370 و مسن‌ترین فرد متولد 1331 است .

فرهادی با اشاره به نقش مهم و اثرگذار خبرنگاران به‌عنوان گروه‌های مرجع اطلاع‌رسانی بر انتشار اخبار معقول با رعایت تعهد و اخلاق در راستای تزریق امید به جامعه و فراهم کردن زمینه مشارکت حداکثری در انتخابات اظهار داشت: با توجه به این‌که قرار است در انتخابات آتی مدیریت کشور، شهر و روستا برای مدت چهار سال مشخص شود ضرورت دارد با نقدهای منصفانه، ارائه راه‌حل‌های منطقی و معقولانه زمینه را برای انتخاب افراد متخصص، شایسته، متعهد و بااخلاق فراهم کنیم و از این راه به عمران و آبادانی شهر و روستا کمک کنیم.

وی بابیان این‌که در سال جدید به دنبال سیاست‌های منطقی و معقول سال‌های گذشته که معیار تبیین آن در سخنان نوروزی رهبر معظم انقلاب مطرح شد هستیم ابراز داشت: یکی از مهم‌ترین کارها و اقدامات اساسی در سال جدید برگزاری پرشور انتخابات شوراهای اسلامی و ریاست جمهوری است که مردم با حضور پرشور تکلیف 4 سال مدیریت کشور، شهر و روستای خود را تعیین می‌کنند.

فرهادی با تأکید بر این‌که بر اساس آموزه‌های دینی و وظایف مصوب در قانون اساسی و بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری بر لزوم رعایت مر قانون و حق‌الناس در انتخابات ، در جهت انتخاباتی رقابتی و پرشور و سالم تلاش خواهیم کرد یادآور شد: هدف ما برگزاری انتخاباتی بدون حاشیه ،سالم و رقابتی در جهت رضایت ملی و افزایش همبستگی ملی و بانشاط و با یک برنامه‌ریزی دقیق است تا به امید خدا ماحصل ان تغییرات منطقی در جهت پیشبرد اهداف ملت و کشور باشد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس (استان خراسان رضوی)، تاریخ 8 فروردین 96، کد مطلب: 13960108000360: www.farsnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین