پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۴۱۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵
استاندار البرز گفت: البرز در جایگاه ششم مشارکت انتخاباتی در سطح کشور قرار دارد.

شعار سال: سید حمید طهائی صبح شنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با اشاره به مشارکت مثال‌زدنی شهروندان البرزی در انتخابات، اظهار کرد: انتخابات در همه روستاهای استان برگزار شد.

وی ضمن قدردانی از سطح بالای مشارکت سیاسی در استان، به نام‌نویسی سه هزار ۸۰۰ نفر در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اشاره کرد و گفت: درنهایت با رقابت یک هزار و ۳۰۰ نفر افرادی انتخابات شدند تا راه خدمت به مردم را ادامه دهند.

استاندار البرز با تأکید بر نقش شوراهای اسلامی شهر و روستا خطاب به منتخبان مردم، گفت: منتخبان مردم در شوراهای اسلامی شهر و روستا با اشراف کافی بر قوانین می‌توانند بهترین تصمیم‌گیری‌ها را داشته باشند.

طهائی آموزش نمایندگان شوراهای اسلامی و اجرای قوانین را نیز دو اصل اساسی برای موفقیت نمایندگان مردم دانست.

استاندار البرز در بخش دیگری به مشارکت شهروندان البرزی در انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: در این دوره از انتخابات مشارکت ۷۹ درصدی مردم را شاهد بودیم این مهم گواه صادقی بر روند مطلوب مشارکت سیاسی البرزنشینان است.

وی با مقایسه میزان مشارکت مردم در انتخابات این دوره خاطرنشان کرد: در سال ۹۲ میزان مشارکت مردم در استان البرز ۷۵ درصد بود و در سال ۹۶ این رقم به ۷۹.۱ درصد رسید.

استاندار البرز با تأکید بر اینکه سال ۹۲ میزان آرا مردم به دکتر روحانی ۵۱ درصد بود، گفت: در این دوره از انتخابات سهم رأی البرزنشینان به روحانی ۶۷ درصد بوده است که این استان را در جایگاه ششم مشارکت انتخاباتی در سطح کشور قرار داده است.

وی بابیان اینکه کسب جایگاه ششم مردم استان البرز در مشارکت سیاسی مردم افتخاری برای این استان است، گفت: مردم به‌فرمان مقام معظم رهبری به ندای ایشان لبیک گفتند و دِین خود را به انقلاب اسلامی اِدا کردند تا جایی که بانگ این خیزش از داخل کشور نیز فراتر رفت و تا عرصه بین‌المللی نیز پیچید.

طهائی حضور ۴۵ میلیونی مردم پای صندوق‌های رأی را خلق حماسه‌ای دیگر دانست و از تلاش‌های مجریان برگزاری انتخابات، مسئولان در هیئت‌های اجرایی و نظارتی استان قدردانی کرد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار 06 خرداد 1396، کد مطلب: 3989466: mehrnews.comwww.

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۱
0
0
خیر و خوبی
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین