پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۳۴۴۱
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۴

نخستین پیوند سر انسان انجام شد

نخستین پیوند سر انسان به یک جسد در چین انجام شد؛ قرار است به زودی عمل پیوند سرانسان به بدن زنده نیز انجام شود.

شعار سال: به نقل از ساینس نخستین عمل جراحی پیوند سر انسان روی یک جسد در چین انجام شده است.

به گفته سرجیو کاناورو مدیر Turin Advanced Neuromodulation Group، این عمل جراحی ۱۸ ساعته کارشناسان نشان داد، می توان به طور موفقیت آمیز ستون فقرات، اعصاب و رگ های خونی را به سر جدا شده وصل کرد.

این پروفسور ایتالیایی در یک کنفرانس خبری در وین اعلام کرد به زودی عمل جراحی مشابهی روی انسان زنده انجام خواهد شد.

به هرحال گروهی از محققان چینی به رهبری دکتر شیائوپینگ رن ( که سال گذشته سری را به بدن میمون پیوند زد) این عمل را انجام داده اند.

طی چند روز آتی گزارشی کامل از عمل جراحی و جدول زمانی عمل پیوند زنده منتشر می شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ 27 آبان 96، کد مطلب: 4147688: www.mehrnews.com


خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین