پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۶۰
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵
عد از ورود سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مکه برای پیگیری حادثه منا تصویری از وی با لباس احرام‌ منتشر شد که این پرسش را به میان آورد: « وقتی سفر برای انجام یک ماموریت اداری صورت پذیرفته چرا وزیر لباس احرام پوشیده است؟»
شعارسال: مدیر کل روابط عمومی وزارت بهداشت در این باره به عصر ایران گفت: قرار بود پرواز وزیر بهداشت به عربستان در ساعت 12:30 روز گذشته انجام شود. این پرواز اما در نهایت به صورت غیر مستقیم در ساعت 22:30 (10 و نیم شب) به قطر و سپس به عربستان انجام شد.

عباس زارع نژاد ادامه داد: «وزیر بهداشت در ساعت 3 بامداد (‌بعد از نیمه شب) وارد جده شد و با توجه به این که هر مسلمانی که وارد مکه و حرم می شود باید اعمال عمره مفرده را به جای آورد لذا دکتر هاشمی نیز در همان ساعات بامدادین و قبل از شروع روز کاری، اعمال را به جای آورد و سپس در جلسه ای با حضور مسولین بعثه ، ستاد حج و زیارت و هیات پزشکی جمعیت هلال احمر حضور یافت و گزارش های لازم به وزیر بهداشت ارایه می شود.»- جلسه ای که هنگام انجام این گفت و گو (ظهر سه شنبه) همچنان ادامه داشته است.

مدیر کل روابط عمومی وزارت بهداشت تصریح کرد: هدف از سفر وزیر بهداشت به مکه پیگیری وضعیت مفقودین و مجروحان «فاجعه منا» است.

با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از وب سایت عصر ایران، تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۴ ، کد خبر: ۴۲۰۱۵۷، www.asriran.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین