پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۰۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 28
کد خبر: ۱۰۴۰۵۵
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۷
در حالی علی مطهری نماینده حامی دولت مدعی شده بنیاد مستضعفان مالیات پرداخت نمی‌کند که طی ۱۱ سال اخیر این نهاد ۴۰۰۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده است.

شعار سال: علی مطهری در کنگره حزب همبستگی با بیان این‌که نهادهایی مانند ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد مستضعفان باید اصلاح شده و مالیات بدهند، اظهار کرد: این نهادها پس از سرنگونی شاه و تعیین تکلیف اموال به طور موقت ایجاد شدند، اما امروز به شکل کارتل و تراست‌های اقتصادی در آمدند و بخشی از اقتصاد کشورند و باید اصلاح شوند.

وی افزود: هر نهادی که درآمدی دارد باید مالیات بدهد.

این در حالی است که اواخر مردادماه امسال رئیس‌ بنیاد مستضعفان با اشاره به برخی انتقادات گفته بود: بنیاد مستضعفان مالیات خود را سالانه پرداخت می‌کند.

سعیدی‌کیا با یادآوری این‌که سال 93 بالغ بر 15 تا 16 درصد از سود بنیاد مستضعفان برای محرومیت‌زدایی به بنیاد علوی تعلق گرفت، افزود: بنیاد مستضعفان چهار هزار میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده‌اند، اما عده‌ای اعم از نمایندگان مجلس و افراد سیاسی مدام انتقاد می‌کنند که چرا بنیاد مالیات نمی‌دهد.

وی تاکید کرد: رئیس سازمان امور مالیاتی کشور نیز به صراحت اعلام کرده که بنیاد مستضعفان از خوش حساب‌ترین مجموعه‌هایی است که مالیات خود را به موقع پرداخت می‌کند.

بنیاد مستضعفان 4000 میلیارد تومان مالیات پرداخت کرد

رئیس بنیاد مستضعفان دیماه سال گذشته نیز با اشاره این‌که از 15 سال قبل مالیات شرکت‌های بنیاد بسیار شفاف پرداخت می‌شود گفته بود: در 11 سال گذشته چهار هزار میلیارد تومان پرداخت مالیات داشته‌ایم و تسویه حساب مالیاتی بنیاد را تا سال 93 از وزارت اقتصاد گرفته‌ایم و اظهارنامه مالیاتی سال 94 را به وزارت اقتصاد داده‌ایم و آمادگی پرداخت آن را داریم.

سعیدی‌کیا اظهار کرد: حسابرس ما حسابرس کل کشور است که تلفیق همه بنیاد مستضعفان را انجام می‌دهد، امسال حسابرسی را برای همه مسئولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارسال کرده‌ایم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ 22 دی 96، کد مطلب: 1625218: www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین