پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۱۶۵۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۳
مرکز ماهر جزئیات بیشتری از نسخه جعلی تلگرام را که تحت عنوان سرویس تماس صوتی و تصویری تلگرام، قربانی می گرفت، منتشر کرد و اهداف انتشار این بدافزار را شرح داد.
شعارسال: با استفاده روزافزون از تلفنهای هوشمند و متصل شدن عموم افراد جامعه به اینترنت، هر روز شاهد حضور تعداد زیادی از بدافزارها، تحت عناوین مختلف هستیم. متاسفانه به دلیل آگاهی کم افراد نسبت به موارد امنیتی، قربانیان این بدافزارها تعداد قابل ملاحظه ای هستند؛ یکی از نمونه های این بدافزارها برنامه ای به نام سرویس تماس صوتی و تصویری تلگرام بود که اخیرا نسخه ای از آن شناسایی شد و مرکز ماهر دسترسی به آن را محدود کرد.

دهم بهمن ماه امسال پیغامی جعلی (اسپم) در شبکه اجتماعی تلگرام با عنوان «سرویس تماس صوتی و تصویری تلگرام منتشر شد» انتشار یافت که در صورتی که کاربر لینک حاوی این پیغام را باز می کرد، به صفحه‌ای جعلی شبیه پیام رسان تلگرام هدایت می شد. این مساله سبب می شد که این بدافزار به تمامی کانتکت های کاربر (دفترچه شماره تلفن) دسترسی پیدا کند.

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای با انتشار گزارشی، به تحلیل این نسخه جعلی از شبکه پیام رسان تلگرام پرداخته است.

مرکز ماهر اعلام کرد: «اوایل بهمن ماه ۱۳۹۶، نسخه ای از نرم افزار اندرویدی تلگرام از طریق پیام های تلگرامی ناخواسته در همین نرم افزار در مقیاس گسترده در کشور انتشار یافت. در پیام های دریافت شده، لینکی به یک وب سایت فیشینگ با دامنه‌ و ظاهری شبیه دامنه و وب سایت تلگرام قرار داده شده بود و کاربر را تشویق به دریافت و نصب نسخه ای جدید از نرم افزار با قابلیت های بیشتر می کرد

با توجه به انتشار وسیع این اپلیکیشن، بررسی فنی دقیقی روی آن صورت گرفت و جزییات فعالیت آن مشخص شد.

«برمبنای این گزارش می توان دریافت خوشبختانه این بدافزار اقدامات مخرب محدودی انجام داده و قابلیت های سرقت و یا از بین بردن اطلاعات در آن پیاده سازی نشده است. با این وجود گستردگی انتشار آن نشان می دهد کاربران تا چه حد در برابر حملات مشابه آسیب پذیر هستند و لازم است به هیچ عنوان از منابع غیر از بازارهای رسمی اپلیکیشن، نرم‌ افزاری دانلود نکنند. »

«این برنامه با ایجاد تغییر کوچکی در لینک دانلود و تبدیل TELEGRAM به TELGRAM افراد زیادی را فریب داده و توانسته است با ارسال تبلیغ خود به مخاطبان قربانی، شبکه قربانیان را گسترش دهد. »

«براساس شواهد به دست آمده، نسخه شناسایی شده، یازدهمین نسخه از این بدافزار است. در ضمن بررسی ها نشان داده است این بدافزار به جز پاک کردن کاربر از گروه و کانالهایی که فرد سازنده کانال یا مدیر آن گروه نیست و ارسال پیغام به لیست مخاطبان قربانی، کار دیگری انجام نداده است

مرکز ماهر تاکید کرد: از آنجا که تلگرام برنامه ای متن باز است و هر روز چندین نسخه غیررسمی از آن ایجاد می شود، و از طرفی شناسایی و بررسی همه این نسخه ها کار مشکلی است، لذا توصیه می شودکاربران از نصب هرگونه نسخه غیررسمی و تایید نشده تلگرام خودداری کنند.

علاوه بر این، کاربران به روزرسانی برنامه ها را نیز از فروشگاههای اپلیکیشن معتبر دریافت کرده و به تبلیغات فریبنده توجه نکنند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری   مهر، تاریخ انتشار: 1اسفند 1396، کدخبر:4232251 ،www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۴
0
0
با اطلاع رسانی به مردم و همینطور تعامل با مراکز فروش اپلیکیشن مانند گوگل میتوان بسیاری از این دانلود ها را کم کرد در کنار ان برخورد های قضایی میتواند صورت بگیرد و پلیس فتا با این قضیه برخورد لازم را صورت دهد
س.د۷۶
ناشناس
Switzerland
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۷
0
0
بهترین راه برای دریافت تلگرام استفاده از سرویس های امنی مانند گوگل پلی است ، حتی بازار هم به همه توصیه نمیشه
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۲۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۴
0
0
خود تلگرام اصلا دارای امنیت نیس
خود گوگل و تمام سرور های فضای مجازی درامدزاییشون با شرایط فروش اطلاعات کاربرات تامین میشه
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین