پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۷۰۳۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۴
مدير عامل سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران، از بسته تامين نقدينگي واحدهاي صنعتي کوچک و متوسط در آينده نزديک خبر داد و گفت: اين بسته از سوي وزارت صنعت، معدن و تجارت به دولت ارائه مي شود.
شعارسال: «صادق نجفي» روز سه شنبه در نشست خبري رفع مشکل نقدينگي واحدهاي صنعتي را دغدغه وزارت صنعت، معدن و تجارت دانست و گفت: وزير صنعت براي حل مشکل نقدينگي صنايع کوچک و متوسط در شرايط جديد ارزي، دستور تهيه بسته‌ حمايتي را صادر کرد.

وي گفت: 48 درصد اشتغال مربوط به صنايع کوچک و متوسط بوده و بيش از يک ميليون اشتغال در 800 شهرک فعال کشور در جريان است.

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت از رايزني با کره جنوبي خبر داد و گفت: دفتر فرش را در شانگهاي چين و دفتر خشکبار را در گوانگجو راه اندازي کرديم و در نشست با کنسولگري ها نيز مزيت هاي کشور تشريح شده است.

نجفي تاکيد کرد: سياست ما در خارج، ورود صنايع کوچک است و براي حمايت از اين صنايع نيز مشوق هاي خوبي در اختيار واحدهاي کوچک و متوسط قرار خواهيم داد.

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت افزود: با هماهنگي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي و بانک مرکزي 200 ميليارد تومان به صنايع کوچک و متوسط تزريق مي شود و 4 هزار ميليارد تومان نيز تسهيلات با درصدهاي پايين در اختيار اين صنايع وسط قرار داده مي شود.

وي تصريح کرد: در مذاکره با بانک هاي کشور، مقرر شد تا صنايع کوچک در اولويت باشد و بخشي از رشته هاي صنعتي مانند نساجي در اولويت ويژه قرار داده شود.

نجفي با اشاره به ممنوعيت واردات هزار 339 قلم کالا براي حمايت از توليد داخل گفت: در 4 ماهه امسال 340 واحد در داخل شهرک صنعتي که تاکنون تعطيل بودند، راه اندازي شدند.

وي با اشاره به توافق با سازمان توسعه تجارت براي در اختيار قرار دادن بخشي از مشوق هاي صادراتي گفت: بخشي از اين مشوق ها در اختيار صنايع کوچک قرار مي گيرد و اسامي120 واحد صنعتي کوچک که صادرات داشته اند نيز براي اخذ مشوق صادراتي در اختيار سازمان توسعه تجارت قرار گرفت.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری آریا ، تاریخ انتشار: 16 مرداد 1397 ، کدخبر:120180807143203794 ،www.aryanews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
0
0
ا.ف75
ای کاش قبل از اینکه قانونی رو تصویب کنین شروع کنین به ندیون زیر مجموعه هاش تا مثل این سری عده ای نتونن دزدی کنن
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
0
0
امیدوارم جواب گوی نیاز های بزرگ باشن
ن.ف83
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
0
0
ا.ف75
با این بسته ها نمیشه هیچ چیزی رو درمون کرد تو اقتصادی که اینروزها به این روز افتاده
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین