شعار سال: جمعی از دانشجویان، طلاب و مردم انقلابی کشورمان امروز در سراسر کشور بعد از عبادی- سیاسی نماز جمعه در اعتراض به تصویب لوایح مربوط به FATF و پیوستن به این معاهده تجمع میکنند.
بنابراین گزارش این تجمع با عنوان « نه به FATF» توسط جمعی از تشکل ها و فعالان دانشجویی کشور برگزار خواهد شد.
گفتنی است در تعدادی از شهرها هم نمایندگانی از تشکل های دانشجویی در تجمع سخنرانی خواهند کرد. برخی از تشکل های دانشجویی امروز با توزیع بروشور مردم را از خطرات پیوستن به FATF آگاه خواهند کرد.
لازم به ذکر است، بسیاری از تشکل های دانشجویی در روزهای اخیر با ارسال نامه هایی از مسئولان و نمایندگان مجلس خواسته اند تا در مقابل پیوستن ایران به FATF بایستند.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از شبکه اطلاع رسانی راه دانا تاریخ انتشار 6 مهر 97، کدمطلب: 1412987، www.dana.ir
باز خوبه مردم از برجام درس گررفتن ولی مسئولین ...