پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 21
کد خبر: ۱۷۱۹۴۶
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱
بزرگواران کدام حمایت از صادرات را دارید که امروز به استناد آن دستور العمل صادر می کنید. در این شرایط پر از ریسک که تامین کانتینر برای صادرات، مشکلات کشتیرانی، افزایش هزینه های لجستیک کوچکترین آن است دنبال چه هستید؟
شعار سال : آیا می دانید چرا این روزها شاخص بورس نزولی است؟ آیا می دانید چرا ارز حاصل از صادرات باز نمی گردد؟آیا می دانید واژگان پرطمطراق "پیمان سپاری ارزی" چه کوفتی است؟  آیا می دانید چگونه در آینده نه چندان دور میزان صادرات غیرنفتی به صفر نزدیک خواهد شد؟ آیا تحریم های خارجی مسبب شرایط فعلی است ؟ و یا ندانم کاری های مسئولان و سیاست گذاری های نابخردانه اقتصاد کشور را به لبه پرتگاه برده است؟
نامه یکی از صادرکنندگان مظلوم بخش خصوصی را بخوانید تا بیشتر بر وضعیت نابسامان صادرات غیرنفتی واقف شوید.
دستورالعمل امروز بانک مرکزی برای نحوه بازگرداندن ارز، قطعا آخرین حلقه از زنجیره تصمیمات اشتباه اقایان نیست.
بزرگواران کدام حمایت از صادرات را دارید که امروز به استناد آن دستور العمل صادر می کنید. در این شرایط پر از ریسک که تامین کانتینر برای صادرات، مشکلات کشتیرانی، افزایش هزینه های لجستیک کوچکترین آن است دنبال چه هستید؟
موضوع واقعی که برای من تولید کننده خصوصی رخ داده است تعریف می کنم قضاوت با شما:

1- حدود 3 ماه پیش کانتینری را به مقصد A بوک کردیم. سه ماه کامل بلاتکلیف بودیم. دقیقا دو ساعت قبل از حرکت کشتی، خط کشتیرانی در ایمیلی به ما اعلام کرد که کشتی نمی تواند به مقصد A برود و به جای آن به کشور B می رود و از آنجا خودتان بار را زمینی انتقال دهید. قطعا هزینه های حمل زمینی را در اروپا می دانید.  معادل 50 درصد ارزش کالای صادراتی خود را باید هزینه حمل زمینی بدهیم. مانده ایم بین بدقولی با خریدار یا ضرر زیاد. نهایتا قبول کردیم. گفتیم ایرادی ندارد. تجارت را درازمدت نگاه کنیم. ولی غلط کردیم. چون امروز باید برویم ارز حاصل از آن را که تقریبا صفر است ولی در اظهارنامه گمرکی بیش از ده هزار یورو در کانتینر است به سامانه نیما بدهیم چون بخشنامه آقایان عطف بما سبق شده است.

2- محموله ای را به چین صادر کردیم. بانک انتقال دهنده پول، حساب مشتری ما را برای انتقال ارز خارجی بلاک کرد چون co کالا ایران بود. ناگزیر با لطایف الحیل یوان گرفتیم با فاکتور داخلی چین که ارزش افزوده دار بود. حدود 25 درصد پول ما از بین رفت. حال باید برویم معادل پولی که نیست به سامانه بدهیم.

سخن آخر: کشتیرانی جمهوری اسلامی قیمت حمل را بر اساس نرخ ارز آزاد محاسبه می کند و هزینه حمل دریایی نیز نسبت به پارسال تا 4 برابر افزایش یافته است. این یعنی بیش از 15 درصد فاکتور اظهاری برخی کالاها هزینه حملی است که باید در خارج از کشور پرداخت نمایید یا با نرخ ارز محاسبه می شود. حال چگونه 90 درصد ارز را به سامانه بدهیم.

شعارسال، بااندکی اضافات و تلخیص برگرفته از فضای مجازی
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین