پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۶۹۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۱
مرتضی میرباقری معاون سیمای سازمان صداوسیما راه‌اندازی مسابقات استعدادیابی در شبکه‌های مختلف را در راستای راهبرد جدید تلویزیون دانست.
شعارسال: مرتضی میرباقری معاون سیمای رسانه ملی درباره مسابقات مختلف استعدادیابی که در تلویزیون راه‌اندازی شده است، بیان کرد: ما به شدت نیازمند حضور نیروهای مختلف در عرصه‌های متنوع هستیم.

وی ادامه داد: من در جشنواره نماهنگ فجر هم که چندی پیش برگزار شد قول دادم که استعدادیابی در زمینه کلیپ‌سازی را هم در دستورکار خود قرار دهیم.

معاون سیما با اشاره به کمبود نیرو در هنرهای مختلف عنوان کرد: امروز در زمینه طنز هم دست ما بسیار خالی است و به طنزپردازان جدید نیاز داریم همچنین در ساختارهای مختلف به کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر اگرچه در شکل کمتر نیاز داریم.

میرباقری در بخش دیگری درباره اینکه صداوسیما در حال حاضر چندین برنامه استعدادیابی در دستور کار دارد و این می‌تواند منجر به موازی‌کار شود هم اظهار کرد: این مساله اشکالی ندارد و ما نگران آن نیستیم ولی اگر به صورت موازی نسبت به یک موضوع چند مسابقه در حال کار باشند ایراد دارد.

معاون سیما با تاکید بر اینکه استعدادیابی یکی از راهبردهای سازمان صداوسیما در برنامه‌سازی است عنوان کرد: اگر تولید مسابقات استعدادیابی حساب شده باشد اشکالی ندارد، ما این راهبرد را در ارتباط با ادابازی و طنز راه انداختیم و حالا هم وارد حوزه‌های دیگر خواهیم شد.

میرباقری در پایان درباره کم شدن برنامه‌های تلویزیونی در حوزه اسپانسرهای کنکوری نیز خبر داد: برنامه‌های کنکوری سیما تا حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است چون این مساله برای خود ما مهم بود ابلاغ کردیم و جرئت هم نمی‌کنند وقتی می‌خواهیم کاری صورت بگیرد، انجام ندهند.

با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار: 15 بهمن 1397 ، کدخبر: 4532607 ، www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
0
0
تا زمانیکه موسسات کنکور هزینه های چندین میلیاردی برای تبلیغات در تلویزیون می کنن این رسانه کاری به اشتباه بودن کنکور نداره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین