پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۳۷
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۶
یکی از متقاضیان تحقیق و تفحص از سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال گفت تصمیم داریم علاوه بر تحقیق و تفحص از فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، گزارشی هم از تخلفات سازمان لیگ و فدراسیون تهیه کنیم تا این گزارش در مجلس قرائت شود.
شعار سال : محمداسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به طرح تحقیق و تفحص از سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال اظهار داشت: این تحقیق و تفحص در دستورکار کمیسیون فرهنگی قرار داشت و جلساتی هم پیرامون این موضوع برگزار کرد اما ما قانع نشدیم و بر انجام این تحقیق و تفحص اصرار داریم.

وی ادامه داد: روز گذشته از کمیسیون فرهنگی این موضوع را پیگیری کردم که چرا این طرح مسکوت مانده است و آقای نوباوه رئیس کمیته ورزش این کمیسیون قول داد تا در اولین فرصت جلسه‌ای با حضور وزیر ورزش، رئیس فدراسیون و رئیس سازمان لیگ برگزار کنیم تا جمع‌بندی تمام جلسات گذشته باشد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: تصمیم داریم علاوه بر تحقیق و تفحص فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، گزارشی هم از تخلفات و مشکلاتی که سازمان لیگ و فدراسیون دارد، تهیه کنیم تا این گزارش هم در مجلس قرائت شود و هم یک نسخه از تخلفات آنها که در کمیسیون اصل 90 و فرهنگی وجود دارد همراه این گزارش، به فیفا و قوه قضاییه ارائه شود.

سعیدی با اشاره به تخلفات فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ گفت: بازی تراکتور و نفت یک مصداق از تخلفات پشت صحنه بود و ده‌ها تخلف در خرید و فروش بازیکن و اتفاقاتی که حین بازی می‌افتد و در نتیجه بازی تاثیر می‌گذارد همچنین مشکلاتی که در اعزام و انتخاب بازیکنان و جابه‌جایی بازیکنان رخ می‌دهد، گوشه‌ای از مشکلات و تخلفات سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال است.

با کمی اضافات و تلخیص برگرفته از وبسایت تسنیم، تاریخ انتشار 13 آبان ۱۳۹۴ ،کد خبر 906272 www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین