پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۵۶
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه سیاسی کاری خانم ابتکار به کار تخصصی محیط زیست لطمه می‌زند، گفت: عملکرد ابتکار از ابتدای دولت کنونی به طور کامل سیاسی بود.

شعار سال: حسین نجابت نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با فارس به دنبال تجمع اعتراض آمیز جمعی از کارمندان سازمان محیط زیست، اظهار داشت: خانم ابتکار از زمانی که شروع به کار کرده، بیشتر فعالیت‌هایش در حوزه سیاسی است تا حوزه محیط زیست.

وی افزود: مواضع ایشان در همه موارد کاملا سیاسی است، از جمله در بحث بنزین‌های پتروشیمی و وارداتی مواضعی کاملا سیاسی می‌گرفت نه تخصصی و کارشناسی.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: ابتکار از ابتدای دولت عملکردی اینچنینی داشته است. همچنین در برهه‌ای از زمان بحث آلوده بودن بنزین‌های پتروشیمی و وارداتی و این که آلوده هست یا نیست مطرح بود در صورتی که محیط زیست هیچ گونه امکانی برای سنجش نداد.

نجابت در خاتمه متذکر شد که سیاسی کاری ابتکار به کار تخصصی محیط زیست لطمه می‌زند.

با اضافات و تلخیص برگرفته از وبسايت خبرگزاري تسنيم، تاریخ انتشار جمعه 8 آبان 1394، كد مطلب: 902209: www. tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین