پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۴۲۵
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۶
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر در تهران ۳۰۰ هزار خانه خالی از سکنه وجود دارد،گفت:سقف وام ۸۰ میلیونی مسکن افزایش نمی‌یابد چرا که باید به فکر بازپرداخت تسهیلات هم باشیم.

شعارسال: عباس آخوندی در خصوص کاهش صدور پروانه ساختمانی و احتمال افزایش قیمت مسکن، گفت: مجموعه صدور پروانه‌های ساختمانی و واحدهای خالی از سکنه را اگر در نظر بگیرید فعلا هنوز در مرحله عرضه با مشکل مواجه نیستیم و در تهران 300 هزار واحد خالی از سکنه داریم و امکان عرضه وجود دارد.

*فعلاً افزایش قیمت پیش‌بینی نمی شود

وی در پاسخ به این سوال که پس افزایش قیمت مسکن در کار نخواهد بود، گفت: برآورد بنده و اکثر افرادی که پیگیر بازار مسکن هستند فعلاً افزایش قیمت را پیش‌بینی نمی‌کنند.

آخوندی در توضیح احتمال افزایش سقف تسهیلات مسکن تصریح کرد: پرداخت تسهیلات خرید مسکن از محل صندوق پس انداز خانه یکم 80 میلیون تومان است و برای زوجین خانه اولی هم این مبلغ به 160 میلیون تومان افزایش یافته است پس به نظر می‌رسد چون در 3 سال گذشته تورم قیمت مسکن اندک بوده است این افزایش سقف تسهیلات اقدام خوبی بود.

وی افزود: تصور نمی‌شود که به این زودی سقف تسهیلات بخواهد افزایش یابد چرا که باید به فکر بازپرداخت تسهیلات هم باشیم چرا که این رقم 80 میلیون تومان برای سایر شهرها رقم خوبی است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری میزان، تاریخ انتشار: 25مرداد1395، کدخبر: 210066: www.mizanonline.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین