پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۹۶۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۵
عیسی گلشاهی مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: ایجاد صنایع جدید شیلانی به خصوص صنایع پاک در جنوب ایران را در برنامه داریم.

شعار سال:مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: ایجاد صنایع جدید شیلانی به خصوص صنایع پاک در جنوب ایران را در برنامه داریم.

 به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، عیسی گلشاهی در رابطه با افزایش ظرفیت کارگاه‌های تولیدی شیلات اظهار کرد: با توجه به رغبتی که مردم به محصولات بسته‌بندی شده آبزیان نشان دادند، در سال جدید افزایش ظرفیت کارگاه‌های تولیدی را با اختصاص تسهیلات بانکی مدنظر قرار دادیم.

وی افزود: برنامه‌های آموزشی برای ارتقا دانش فنی صاحبان سرمایه با حضور مدرسین داخلی و بین‌المللی برگزار خواهد شد.

گلشاهی با اشاره به ایجاد صنایع جدید در جنوب کشور، خاطرنشان کرد: ایجاد صنایع جدید شیلاتی به خصوص صنایع پاک در جنوب ایران را در برنامه داریم تا این صنایع به صورت یک زنجیره صنایع بدون ضایعات فعالیت کنند و ضایعات و مواد دورریز هر خط تولید، ماده اولیه خط تولید بعدی باشد.

وی افزود: به زودی شاهد بهره‌برداری از یکی از واحدهای تولید کنسرو کشور خواهیم بود تا ۱۰ درصد به ظرفیت تولید کنسرو اضافه شود که این کار با کیفیت بسیار مناسب وارد بازار خواهد شد.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران تصریح کرد: محصولات دارای ارزش افزوده بر پایه ماهیان ریز را در برنامه داریم؛ همچنین محصولات متنوع با پایه خمیر ماهی و محصولات غذایی مختلف و مقرون به صرفه از ماهی تهیه خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط سازمان شیلات برای آموزش مصرف کنندگان تاکید کرد: کلاس‌های آموزش طبخ آبزیان برای خانم‌های خانه و هم افرادی که تهیه غذا برای اماکن پر جمعیت را برعهده دارند، برگزار می‌شود.

گلشاهی افزود: جشنواره ها و پروژه های الگوسازی رستوران‌های سطح کشور را در دستور کار داریم که با استفاده از منوهای پیشنهادی سازمان شیلات ایران اجرا خواهد شد.

وی یادآور شد: پایلوت این طرح در استان گیلان در حال انجام است و پس از آن به رستوران‌هایی که قابلیت طبخ اقتصادی آبزیان را داشته باشند، برند خواهیم داد.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیل بازار،تاریخ انتشار:19فروردین1399،کد خبر:12899،www.tahlilbazaar.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
0
0
از وقتی ما بچه بودیم این دوستان دنبال کاهش ضایعات بودن هنوز هم هدف همینه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین