پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۷۰۲۲
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷
محود پراش، سرمربی تیم ملی دوچرخه سواری درباره اهمیت سرمایه گذاری در ورزش و همچنین استفاده از مربیان داخلی گفت.
شعار سال: محمود پراش، سرمربی تیم ملی دوچرخه‌سواری در خصوص مربیگری در رشته دوچرخه‌سواری: مربیان تأثیرگذار خارجی زیادی داشتیم، برخی از آن‌ها بیشترین تأثیرگزاری و کمک را نسبت به تیم ملی ایران داشتند، اما مربیان خارجی دیگری که آوردند توانایی این که بخواهند کار بزرگی انجام دهند نداشتند. شرایط در آن سال‌ها نسبت به الان خیلی متفاوت بود. الان شرایط اقتصادی روی دوچرخه‌سواری خیلی تأثیرگذار بوده، مخصوصا در این ۲ سال اخیر همه چیز رو به زوال رفته است. دلاری که ۱۰ سال پیش هزار تومان بوده الان شده ۱۷ هزار تومان، هزینه‌ها متفاوت شده، اما دید وزارت ورزش و کمیته المپیک متفاوت نشده است.

وی افزود: این که فکر کنیم با سرمایه‌گذاری قبلی می‌توانیم نتیجه بگیریم خیال باطل است و اصلا امکان پذیر نیست، هزینه‌ها در چند سال گذشته چند برابر شده، نباید توقع داشته باشیم مثل سابق نتیجه بگیریم. الان ضعف کار ما مربی نیست این است که نمی‌توانیم سرمایه‌گذاری کافی در این زمینه داشته باشیم.

پراش تصریح کرد: الان بهترین مربی دنیا هم بیاوریم وقتی نتوانیم امکانات در اختیارش بگذاریم، هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد. نه سخت افزار‌های مورد نیاز و نه تجهیزات به روز داریم، ضمن این که در این سال‌ها همه کشور‌های آسیایی برای رقابت در جهان سرمایه‌گذاری زیادی کردند. در این وضعیت اقتصادی ۲/۳ باشگاهی هم که داشتیم از بین رفتند. مهم‌ترین چیز در ورزش سرمایه‌گذاری است، یعنی واقعا پول حرف اول را می‌زند. هر کسی پول داشته باشد و با برنامه هزینه کند، مربی داخلی ما هم توان این را دارند که بخواهند در سطح بین‌المللی کاری ارائه کنند.

سرمربی تیم ملی دوچرخه‌سواری گفت: وقتی نتوانیم هزینه تجهیزات و سخت افزار را فراهم کنیم و نتوانیم تیم را به مسابقه بفرستیم، قطعا فایده ندارد. اگر یک صدم پولی که می‌خواهند به مربی خارجی بدهند، در اختیار مربی ایرانی می‌گذاشتند می‌شد نتیجه گرفت، اما متأسفانه دید ما برون گراست. امسال سال جهش تولید است، اما باز هم منافع یک سری در این است که از بیرون کمک بگیرند، چون به خودمان اطمینان نداریم. آن‌هایی که می‌گویند مربی داخلی خوب نیست نسبت به توانایی خودشان صحبت می‌کنند. اگر شرایط فراهم باشد مربیان داخلی خوب کار می‌کنند، اما ما بسترش را فراهم نمی‌کنیم. نمی‌خواهم از خودم بگویم، اما افراد بزرگ‌تر از من هستند که می‌توانند به دوچرخه‌سواری کمک کنند و متأسفانه شرایط اقتصادی خیلی بهم ریخته است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، کد خبر: ۱۰۰۴۷۰۶، تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت، www.borna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین