پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۴۲۹
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰
فرماندار شهرستان نوشهر تامین آب بخش کشاوزری بخش کجور را یکی از مشکلات اساسی کشاورزان این بخش دانست و گفت: با اینکه مسئولان سازمان جهادکشاورزی استان مازندران ابتدای سال وعده دادند که ظرف دوماه مشکلات آب این بخش را پی گیری کنند ولی این امر تاکنون محقق نشد.
شعارسال: بخش تاریخی و کوهستانی کجور با 2 نقطه شهری ، 62 روستا و جمعیتی دست کم 12 هزار نفر در فاصله حدود 65 کیلومتری جنوب شرقی نوشهر واقع است.

علی شادمان روز دوشنبه در نشست کار گروه کشاورزی ، آب و منابع طبیعی شهرستان نوشهر گفت : با این که در روزهای پایانی فروردین امسال نشستی که با رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران در مرکز بخش کجور برگزار شد و در آن نشست ادامه فعالیت کشاورزان را منوط به تامین آب بیان شد ولی تاکنون این مشکل همچنان پا برجا و حل نشده است.

وی افزود : ایجاد آب بندان در مناطق بالادست شهر پول برای آبیاری زمین های کشاورزی به گستره حدود هزار هکتار در مرکز بخش کجور به عنوان یکی از مصوبات این نشست بود و براساس آن وعده داده شد ظرف مدت دو ماه این موضوع پی گیری و نتایج آن نیز به رئیس کارگروه توسعه کشاورزی شهرستان داده شود که تاکنون دراین حوزه اقدامی صورت نگرفته است.

فرماندار نوشهر گفت : اگرچه از سال های پیش طرحی تحت عنوان انتقال آب دیوچشمه واقع در منطقه پایین دست شهر پول برای آبیاری زمین های کشاورزی این منطقه آغاز شده ولی این طرح هنوز به طور کامل اجرا نشده است.

وی با بیان این که بخش کجور علاوه بر زمین های مستعد کشاورزی ، دارای شرائط آب و هوایی مطلوب برای تولید محصولاتی مانند گندم ، جو ، انواع میوه نظیر گیلاس ، شلیل ، هلو و نیز پرورش ماهی ، مرغ و دام است ، تاکید کرد که باید برای رونق بخشیدن و استفاه بهینه از این اراضی در تولید و افزایش کیفیت محصولات باید کارها با مدیریت درست ، هدفمند و همراه با مطالعه انجام گیرد.

مدیرجهادکشاورزی نوشهر نیز گفت : درسال زراعی 94 و 95 متوسط برداشت از هر هکتار گندمزار بیش از 2 تن و جو نیز هزار و 800 کیلوگرم بود ، در حالی که متوسط برداشت جو در سال های گذشته از هرهکتار حدود 350 کیلو بوده است .

محمدرضا رضوی زاده با اشاره به کمبود انبارهای ذخیره گندم و جو در منطقه افزود : پیش بینی می شود بیش از 400 تن جو تولیدی کشاورزان به خاطر نداشتن انبار ذخیره در اختیارشان است.

وی ابراز امیدواری کرد که ظرف مدت یک هفته آینده مشکل خرید و حمل محصول جوی کشاورزان طبق هماهنگی های به عمل آمده از سوی فرمانداری نوشهر برطرف شود.

شهرستان نوشهر با برخورداری از حدود 21 هزار هکتار اراضی کشاورزی درغرب مازندران واقع است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، تاریخ انتشار: دوشنبه 11 مرداد 1395، کد خبر: 82171457 (5476004)، http://www3.irna.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین